Dobar posao znanstvenog obrazovanja plus zakon, "Science Express" u kampus osnovnog i srednje škole Shunyi

“Umjetni sunci” puni superprevodni ne -cirkularni model eksperimentalne instalacije nuklearnog presjeka, eksperiment popularizacije fizičke znanosti o zabavi, izložbu popularne znanosti s dvostrukim znanjem … Popularni znanstveni uređaj više se ne može doživjeti na mjestu znanosti i tehnologije 15. travnja. Kineska akademija znanosti “Science Express” otvorila sam Renhe Middle School u okrugu Shunyi, a više od 10 eksponata znanosti bilo je otvoreno za studente.
Neka mala kuglica klizi s visoke platforme, jedna olovka je ravna, a druga staza zakrivljena.”Segmenti linije između dvije točke su najkraći, a oni moraju biti najbrži i dalje!”Međutim, kako je popularni učitelj znanosti pustio ručku, mala lopta koja je pala duž krivulje prvo je stigla do kraja.Očito je da je krivulja dulja, ali mala je lopta kliznula brže.
U području popularnog izložbenog područja “Double Carbon”, djeca su zauzeta pridržavajući se ploče show -a.Nakon posebno dizajnirane ploče za prikaz, čarobne naljepnice koje predstavljaju šume i oceane mogu zalijepiti male kuglice koje predstavljaju ugljični dioksid, dok ih nebo, ulice i druga područja ne mogu zadržati.”Znanstvenici nazivaju šumu i ocean kao skladištenje ugljika, a oni mogu uhvatiti i apsorbirati ugljični dioksid.” Down jakna “. Kapacitet izmjene ugljika na Zemlji je vrlo važan.”Čuo sam učitelja o konceptu” dvostrukog ugljika “u učionici. Također možemo smanjiti pražnjenje ugljičnog dioksida zelenim putovanjima i pomoći se zemlji” hlađenje “.”
U filmovima s loptom u kojima sam uživao samo u muzeju znanosti i tehnologije također su ušli u kampus.Mobilno kino na napuhavanje može “otvoriti vrata i dočekati goste” u samo deset minuta vremena pripreme.Ovaj semestar, “Science Express” će se također oslanjati na sveobuhvatno poboljšanje znanstvene pismenosti u osnovnim i srednjim školama u okrugu Shunyi, ući u osnovne i srednje škole okruga, oslanjajte se na znanstvene i tehnološke resurse znanstvenih istraživačkih institucija poput Kineska akademija znanosti, u kombinaciji s izvješćima znanstvenika, znanstvenim eksperimentalnim interakcijama i znanstvenim istraživačkim institutima.
Do sada je ukupno 27 učenika i više od 40.000 učenika sudjelovalo u sveobuhvatnom poboljšanju znanstvene pismenosti u osnovnim i srednjim školama u okrugu Shunyi.Komisija za obrazovanje u Shunyiu rekla je da je projekt jedna od mjera za provedbu znanstvenog obrazovanja plus zakona u “dvostrukom smanjenju”. Učitelji.U budućnosti će Komisija za obrazovanje u Shunyi i dalje provoditi takve aktivnosti znanstvene prakse kako bi pomogla u razvoju znanstvenog obrazovanja u okrugu.
Izvještaj/povratne informacije