Neto crvena hrana "srušila kuće"?Netko prekida obranu: već ovisnik

nedavno
#火 火#Riječi tema požurite na vruće pretraživanje
Razlog je taj što netizen na društvenoj platformi kaže da svi vole jesti rezance izvezene u Kinu kako bi izvozili Kinu kako bi premašili standard, a dugoročno jedenje izgubit će kosu i inducirati karcinom želuca.
San Yang “pureći rezanci”, to jest “Super začinjene rezance s okusom piletine”,Ovaj proizvod uzima začinjenost kao fokus marketinga,Posljednjih godina često se pojavljivao u korejskim showu i blogerima “prehranu”, koji je postao proizvod “Internet Celebrity” na koji su mlade potrošačke grupe obraćale pažnju.Neki su netizeni rekli da je “ovisnost o prehrani”, ovaj odlomak natjerao je da su svi “razbili obranu” –
Neki su netizeni ispitivali, postoji li osnova za ovaj odlomak?Postoji li službena izjava točna izjava?
Kao odgovor, službena služba za korisnike u Food Food Flagship trgovini odgovorila je:“Naša tvrtka nije primila nijednu obavijest, a proizvodi koji se prodaju u trgovini sve su kvalificirani proizvodi.”
U večernjim satima, 17. lipnja, Sanju Food je na službenom Weibo broju rekao: Nedavno su lažne glasine koje su premašile standard s tri rezanci od tri rezance. Kolači, tako da su redoviti kanali u skladu s prodajom ispred Sanju Turske.
Incident “puretina rezanci” je beskrajan, jerSadržaj kapsule previsok je u danskom prisjećanju na tri korejska “puretina rezanci”
Prema CCTV izvještajima 14. lipnja, Danska regulatorna agencija najavila je da se sjeća instantnih proizvoda od rezanci koje su proizvele tri korejske tvrtke Sanjie Food Company. “Nakon konzumacije.
Jedan od tri “pureće rezance” koju je Danska prisjetila.Izvor slike: Južna Koreja Sanju Food Company
Prema izvješću koje je objavila Danska agencija za regulatornu hranu, prisjeća seInstant rezanci proizvedene od strane tri korejske tvrtke Sanjie Food Company 3 puta su začinjeni rezanci od puretine, 2x začinjene rezance od puretine i još jedan začinjeni rezanci.
Danske regulatorne agencije za hranu rekli su da je nakon primitka žalbe potrošača s pretjerano začinjenim rezancima roba poslana u laboratorij na procjenu.Nakon eksperimentiranja,Kapacitet ova tri proizvoda je previsok, što može biti štetno za zdravlje, pa čak i akutno trovanje.Stoga bi potrošači koji su se odlučili prisjetiti i kažu da bi ih potrošači koji su kupili povezane proizvode trebali što prije odbaciti ili vratiti u trgovinu.
S tim u vezi, rekla je Sanjie Food Company,Opoziv nije zbog problema s kvalitetom,Relevantni propisi Danske i raznih izvoznih odredišta bit će pomno proizvedeni za proizvodnju potrebnih proizvoda.Podrazumijeva se da se kompanija “puretih rezanci” proizvoda prodaje oko 80 zemalja i regija širom svijeta.Ranije, vlada nije dobila sigurnosno upozorenje o “previše začinjenom” proizvodu na vladi.
Vlasnik trgovine na danskom:Primio sam izvješće danske regulatorne agencije za hranu.
Izvor: Dnevne ekonomske vijesti Šangajsko povjerenstvo za zaštitu potrošača, itd.
丨 Proizvodnja:Zhao Dan
丨 Koordinirano:Wang Fangfang
丨 Pregled:Liu Jun Miaoqing
Izjava o odricanju odgovornosti: Ponovno tiskano, navedite službeni WeChat of Green Orange Rong Media
Izvještaj/povratne informacije