Što sigurnost hrane uključuje kadrove za provjeru?Rečeno vam je 12 riječi!

Kako bi se olakšala obuka o kadrovima ugovora

Neka baobao kadrovi mogu brzo shvatiti zahtjeve rada

Yu Feng, direktor direktora za sigurnost hrane u uredu za nadzor tržišta provincije Jiangxi, uređen

Wei Jianju,

Pitajte lažni suputnik (PEI) test

Upravljanje i kontrola (ulaznica) svijetla (količina)

12 -riječi jamstvo vrećice treba znati kako razumjeti

Naučimo zajedno ~

Wei Jianju

01

Zdravstveno okruženje

Funkcionalne podjele prostora za proizvodnju i rad su razumne, a na vremenu se čiste.Količina čišćenja opreme i ugostiteljskog pribora odgovara udjelu sredstava za čišćenje i trajanja dezinfekcije.

02

Upravljanje zdravljem zdravlja

Zdravstveni certifikati izravno uvezene praktičare hrane održavaju zdravo razdoblje u razdoblju valjanosti.

03

Iznenadna -hitna situacija

Za moguće hitne slučajeve, u kombinaciji sa stvarnom situacijom jedinice, postoje planovi za hitne slučajeve, hitne obuke, praćenje javnog mišljenja, specifične za posao, specifične za ljude i nakon pojave, ljudi se mogu kontaktirati i baviti.Vrijeme zadržavanja hrane za ugostiteljske jedinice nije manje od 48 sati, svaka sorta nije manja od 125 grama, a zaključavanje je registrirana.

04

Provjerite -ENTERPISE SAMO -IZAKLJUČIVANJE

Integrirajte se s sustavom “Daily Management and Control, Weekly Inspection i Mjesečna otprema”, redovito samo -ispitivanje i odmah ispravljali i zabilježili pronađene probleme;

Pitajte lažni test pratnje

01

Pitanje -Ispravljanje problema

U prošlosti je regulatorni odjel kolumne korporativne javnosti pravovremeno ispravljen, izvješće o žalbi pravovremeno je obrađeno, a sumnjivi proizvodi su uklonjeni i prisjećani prema zakonu.

02

Lažna -false propaganda

Obična hrana ne smije promicati funkcije zdravstvene zaštite i liječenja, a posebna hrana ne smije promicati liječenje liječenja bolesti.Eliminirajte marketing na dnu.

03

Trening -strani trening

Poduzeća svake godine provode zakone o sigurnosti hrane, propise, standarde i znanje za zaposlenike.Među njima je kampus u kampusu normaliziran.

04

Test -asessimment

Odjeli za samopouzdanje poduzeća i nadzor nad nadzorom tržišta Slučajni pregled i procjena.Nakon procjene, direktor sigurnosti hrane i službenik za sigurnost hrane koji nemaju mogućnosti upravljanja sigurnošću hrane ne moraju raditi.Pravni zastupnik poduzeća, osoba koja je zadužena za osobu koja je oduzeta zbog kršenja sigurnosti hrane, osobu zadužene za odgovorne i druge izravne odgovorne osobe ne služe u roku od pet godina; Kazna za zločine sigurnosti u hrani nije dopušteno služiti za život.

Upravljanje i kontrola (ulaznica) svijetla (količina)

01

Sustav upravljanja -upravljanje

U kombinaciji sa stvarnom situacijom jedinice, dužnosti direktora sigurnosti hrane i Kodeksa službenika za sigurnost hrane (uključujući School and Business Servis stranku kafeterije kampusa, mogu biti opremljeni direktorima i službenicima sigurnosti).Proizvodna poduzeća i provedba središnje kuhinje HACCP (analiza štete i sustav ključne kontrolne točke), a posebni proizvođači hrane implementiraju GMP (sustav upravljanja kvalitetom proizvodnje).

02

Mehanizam za kontrolu kontrole

Postoje službenici za sigurnost hrane “Daily Control”, “tjedni inspekcija” direktora sigurnosti hrane i evidencija mehanizma za kontrolu kvalitete “mjesečnog zakazivanja”.Među njima kampus kafeterija ima dežurni stol s obrocima.

03

Ulaznica -U -UNERTY I IZLAZ

Uspostavite sustav sljedivosti, inspekciju i tvornički inspekcija.Poduzeća moraju zadržati fotokopiju certifikata o dobavljačima sirovina, zapise o inspekciji u pohrani u izlasku i izlazu, te vaučerima u i izvan skladišta.Među njima, kafeterija kampusa provodi sustav nadmetanja javne hrane, centralizirane naznačene nabave i sustava “Ming Kitz Liangzao”.

04

Količina -kvaliteta produkta

Pronađite probleme s kvalitetom, ostavite tvornički logotip, usklađenost s datumom proizvodnje, bez kvalitete ili isteka hrane, sirovina.

Izvor | Hrana Jiangxi

Originalni naslov: “Što provjeriti kadrovi ugovaranja sigurnosti hrane?Rečeno vam je 12 riječi!”