Teško!Kina i 31 provincije i gradovi 2024. godine imaju sažetak i tumačenje politika prehrambene industrije brze prehrambene industrije u Kini i gradovima (svi)

Glavna tvrtka u industriji: (001215);

Temeljni sadržaj ovog članka:Kineska politika prehrambene industrije u prehrambenoj industriji;

1. Grafikon procesa politike

Iz perspektive srodnih politika, razvoj prehrambene industrije moje zemlje kreće se od razvoja novih standarda proizvoda kao što je brza hrana i razvio se u energično razvijanje brze hrane, proveo je izgradnju relevantne industrijalizacije Demonstracijski projekti, a zatim poboljšane profesionalne logistike hladnog lanca.

2. Sažetak i tumačenje nacionalnih politika

—— Nacionalna razina sažetka politike prehrambene industrije brzo

Od svibnja 2024. godine, nacionalna razina prehrambene industrije brzog brojanja ima mali broj politika.

—— “Četrnaesta pet -godišnja” Brzo smrznuta prehrambena industrija Tumačenje

U studenom 2021. Državno vijeće izdalo je “četrnaest pet -godišnjih” plana za razvoj logistike hladnog lanca “, predloženom za povezivanje urbanih aglomeracija poput Pekinga -tianjin -hebei, Delta rijeke Yangtze, Delta Pearl rijeke, Chengdu -Chongqing i Yangtze Riverze i rijeke Yangtze Na sjeverozapadu, jugozapadnoj, jugoistočnoj obali i središnjim dijelovima. i jug, kao i “četiri vertikalna” prehlada poput Zapada, dva, glavnog grada, Pekinga i istočnog obalnog kanala lančanog protoka formirali su “Četiri horizontalne četvero vertikalne” okosnice Nacionalnog hladnog lanca logistike hladnog lanca Mreža kanala, koja tvori osnovnu potporu baza logistike hladnog lanca u kralježnici i centra za prikupljanje hladnog lanca u zemlji duž kanala.

3. Sažetak i tumačenje politika u svim provincijama i općinama

——Sendentalna politika brze prehrambene industrije u svim provincijama i gradovima

Od svibnja 2024. godine, relevantne politike koje su izdale provincije i gradovi u Kini uglavnom su za razvoj novih potencijalnih industrija, vođenje industrija, poboljšanje izgradnje visokokvalitetnih mreža marketinga hrane i izgradnju parkova ugostiteljskih industrija.

—— Tumačenje razvojnih ciljeva brze smrznute prehrambene industrije u svim provincijama i gradovima

Iz perspektive razvoja prehrambene industrije brze prehrambene industrije u raznim provincijama i gradovima širom zemlje, provincije koje su izdale politike za energično promoviranje prehrambene industrije koja se brzo nalazi u provinciji Henan. Provincija Liaoning, provincija Anhui, provincija Gansu, itd.Neke su pokrajine izdale politike za promicanje razvoja lokalne specijalne prehrambene industrije s brzim smrznutim razvojem hrane.

Za više istraživanja i analize ove industrije za detalje, molimo potražite na potencijalnom industrijskom istraživačkom institutu “”.

Istodobno, Institut za istraživanje industrije predviđanja također je osigurao rješenja za ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jezik,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jezik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,o godine,,,,,,,,,,,,,,,O0 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jezik,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,o godine,,,,,,,,,,,,,,,O0 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,U bilo kojem objavljivanju prospekta, godišnjeg izvješća Društva i drugim objavljivanju javnih informacija, sadržaj ovog članka potreban je za dobivanje redovitog odobrenja Instituta za industrijsko istraživanje koje je gledalo.

Za dublju analizu industrije možete komunicirati i komunicirati s 500+ ekonomista / viših istraživača u industriji.Više korporativnih podataka, korporativnih informacija i razvoja poduzeća nalaze se na platformi upita poduzeća s najizrazitijim funkcijama.