Glavni ton pridržavanja strogog glavnog tona neće se protresti u učenju i obrazovanju visokog kvaliteta

Trenutno je u učenju i obrazovanju u cijeloj stranci u potpunosti pokrenuta stranka i razvijena na uredan način.

Uhvatite zahtjeve cilja, idite na “misaonu prašinu” i učinite postupak proučavanja i obrazovanja stranke kao proces jačanja stranačkog duha i poboljšanja stranke uzgoja duha

Prvo je održati časove čitanja kako bi istaknula fokus učenja.Kao “kritična manjina”, vodeći kadrovi prvo nauče jedan korak i prvo nauče jedan kat. Propisi “, propisi, propisi. Tijekom razmjene i rasprave stavite se, stavite svoje dužnosti i stavite svoj posao.

Drugo je nadahnuti “vitalnost gusaka” s “efektom gusaka glave”.Generalna podružnica stranke redovito održava sastanak za promociju rada, u kombinaciji s redovitim sastankom sekretara stranke, rasporedi trenutne radne točke.Svaka podružnica integrira disciplinsko obrazovanje s “tri sastanka i jednom lekcijom”, Dan tematske stranke i prihvaća metode članova stranke za vođenje škole, a svi dijele i komuniciraju.

Treće, točni napori za postizanje potpune pokrivenosti obrazovanja.S jedne strane, fokusiranje na mlade kadrove, kadrove ključnih pozicija, umirovljene članove stranke veterana i druge ključne objekte, slojevitu klasifikaciju za “precizno navodnjavanje kapljicama”.S druge strane, u obliku čiste konferencije o upozorenju vlade, sastanka o poslovima stanice i znanstvenog i tehnološkog kluba, kontinuirano vode većinu zaposlenika kako bi uzeli učinkovitost rada Centra za promociju kao standard za inspekciju i rezultate učenja.

Pridržavajte se kombinacije učenja i upotrebe, zvoniti “zvono fiksne sile” i učiniti proces učenja i obrazovanja stranke u akademskoj strategiji, inovacijama i provedbi

Prvo, čelnici tima podučavaju lekcije disciplinske stranke.Gao Xiangwei, tajnik podružnice stranke, podučavao je posebnu lekciju stranke s “Povijest slavne tradicije stranke i jedinstvene prednosti -povijesna revolucija” propisa Komunističke partije Kine “i zamolio članove i kadrove stranke da se poboljšaju “imunitet” za poboljšanje korupcije i spriječiti korupciju.Chen Zhihua, član Komisije za disciplinu inspekcije podružnice stranke, usredotočen je na glavnu liniju “pažljivog proučavanja i provedbe nove revizije” propisa “i učinkovitog poboljšanja svijesti o disciplini i pravilima”.

Drugo je ponovno posjetiti početak stranke i dobiti obrazovanje obiteljskog stila.Planiranje i provođenje zakletve stranke, provodeći politički rođendan “Dan otvorenog organizacijskog života, organizirajte” Zavjet pod strankom -moć duha stranke u izgradnji stranke “Lekcije glazbene stranke”, posjetite Crvenu Mark, naučite stranku ustav i stranku disciplinu “Tema” U događaju, zajednička grupa održala je “obiteljsku obuku Qingfeng, Green Yingxin” podučavajući lekciju obiteljskog stila, podsjećajući članove stranke i kadrove da često razmišljaju o izvornoj namjeri stranke, Obveze članova stranke i održavajte moral.

Treće je provođenje aktivnosti čiste vladine kulture.Planiranje aktivnosti čistog i kreativnih slikarskih okoliša, kroz posjedovanje čistih političkih stripova upozorenja u kolumni za odnose s javnim poslovima stranačkih poslova, “ljestvicu za viseće javnosti” prve sobe za sastanke koja visi na “ljestvici za viseću javnost”, stvoriti snažnu atmosferu akademskih propisa i stranke discipline.

Pridržavajte se slučaja kao lekcije i vezati “sigurnosni pojas” kako bi postupak učenja i obrazovanja u stranci postao proces buđenja, svijetle dno i strahopoštovanja u strahu

Prvo je učiniti dobar posao u promociji slučaja.Pridržavajte se pozitivnih vodstva i negativnog upozoravanja na dva napora i koristiti autoritativne kanale poput Središnjeg komisije za inspekciju discipline i web stranice za inspekciju općine i drugih autoritativnih kanala.

Drugo je provođenje obrazovanja integriteta -te.Upotrijebite popis sveobuhvatnog i strogog upravljanja bazom za obrazovanje u upozorenju stranke i popisom popisa crvenih resursa s crvenim genima i genima integriteta, organizirajte posjetu muzeju povijesti u Šangaju, kulturni muzej kulture Minhang, Memorijalna dvorana Zou Rong, itd. Anti – Anti – Promjena ideološke obrane.

U sljedećoj fazi, podružnica stranke stanice za zelenilo i dalje će naporno raditi na produbljivanju, internalizaciji i transformaciji i učinkovito transformirati učinkovitost učenja i obrazovanja stranke u sposobnosti, ideje i mjere za poboljšanje rada i promociju i promicanje Učinkovitost rada.

Nastavite klizati da biste pročitali sljedeći da biste pročitali izvorni tekst

Zeleni Šangaj klizi se gore i pogledajte sljedeći

Originalni naslov: “Ustrajajte u strogom glavnom tonu bez potresa visokog razvoja učenja i obrazovanja u stranci”