Neka je domoljubni obrazovni razred prolazi do izložbe za izložbu domoljubnog obrazovanja na koledžu

  Prije nekoliko dana, nekadašnje mjesto druge bolnice Sveučilišta Peking (ranije Sveučilište Peking University Mathematics Odjel) poslalo je “Veliku početnu -Nacionalnu posebnu izložbu Pekinške organizacije Komunističke partije Kine” na Peking Institute za tehnologiju, Vodeći Učitelji i učenici da razumiju slavno putovanje revolucionarnih pionira kako bi stvorili Komunističku partiju Kine.Otvaranjem izložbe, izložba “tekuće patriotske obrazovne učionice” -izložba Peking Patriot Education Base koja ulazi u kampus u potpunosti je pokrenuta.Kao važan dio akcijskog plana “Crvenog hoda” iz Akcijskog plana “Pekinga”, događaj će poslati više crvenih izložbi na 11 Sveučilišta u Pekingu.

  ”Peking ima dugu povijesnu akumulaciju i sjajnu revolucionarnu kulturu. To je izbijanje pokreta 4. svibnja i jednog od glavnih uzgojnih mjesta Komunističke partije Kine …” na prvom katu Nastavne zgrade br. 7 U Pekinškoj institutu za tehnologiju, izložbeni odbori slike su u redu, rekao je Wang Zanbo, tumač na bivšem mjestu Druge bolnice Sveučilišta Peking, rekao studentima o velikom otvaranju Komunističke partije Kine.U značajnom položaju ploče za prikaz nalazi se paket koji je napisao Li Dazhao- “Iron rame je moralno, s prekrasnim člankom”, a font je snažan i snažan, privlači mnoge učitelje i učenike da prestanu gledati.Hong Rui, student School of Education of Bei Engineering Automation, rekao je da kao suvremeni student fakulteta također mora osjetiti osjećaj odgovornosti i misije “željeznih ramena” i koristiti školu za učenje iz zemlje.

  Ovoga puta, “veliko otvaranje” velikog početka Kineske komunističke partije “Kineske komunističke partije Kine, koji se fokusira na ranu Pekinšku organizaciju Komunističke partije Kine za širenje marksizma, kultivira revolucionarne mladeži, vodič Progresivne zajednice, pomažu većim gradovima na sjeveru za osnivanje organizacija stranačkih grupa itd. EssenceStudenti su slušali vodstvo tumača i shvatili su slavna djela revolucionarnog pionira koji se bave istinom i hrabro se boreći prije jednog stoljeća.

  U budućnosti će veliki broj crvenih butičnih izložbi tri glavne crvene kulturne teme Komunističke partije Kine, anti -japanski rat i uspostavljanje tri glavna tematska područja crvene kulturne teme u Novoj Kini “teći” i Unesite više koledža i sveučilišta kako biste stvorili divnu i živopisnu učionicu za domoljub.