298 pozicija!Yangpu obrazovni pripravnik slijedite -Pokretanje registracije stažiranja stažiranja

U akademskoj godini pripravnički stažiranje pokrenuto je registracija Okružnog obrazovanja u Yangpuu. Obrazovanje je dobrodošlo da se prijavite!

1. Objekt stažiranja

2024., 20125 Svježi maturanti

2. Uvjeti za registraciju

(1) Potvrda o kvalifikaciji nastavnika

1. Trebate držati odgovarajuću potvrdu o kvalifikaciji nastavnika.

2. Ako se potvrda o kvalifikaciji za nastavnike zasad ne dobiva, imat će “potvrdu o ispitu za kvalifikaciju učitelja i srednjoškolskog učitelja” ili “Pismenu potvrdu o kvalifikaciji za ispitivanje”.

3. Normalni kandidati daju potvrdu o izuzeću za utvrđivanje potvrde o kvalifikaciji osnovnih i srednjih škola.

(2) Razina mandarine

Mandarin potvrda o mandarini.Za stažiranje kineskog i predškolskog obrazovanja, morate obnašati potvrdu o srednjem A i više, a druge discipline moraju imati drugu certifikat B i više.

(3) Obrazovanje i profesionalizam

1. Registracija za stažiranje u srednjoškolskim i srednjim profesionalnim nastavnicima trebala bi biti na diplomskom studiju.

2. Registracija za stažiranje učitelja mlađeg srednjoškolaca trebala bi biti na dodiplomskom studiju ili više.

3. Stažiranje nastavnika osnovnih škola trebalo bi biti preddiplomski i više na fakultetu.

4. Registracija za stažiranje nastavnika u vrtiću trebala bi biti preddiplomska i više na fakultetu, a glavni studij trebao bi biti predškolski odgoj.

3. Aranžman za staž

Ovaj stažiranje uglavnom se temelji na neovisnom zapošljavanju u školi.Na temelju potreba škole, škola odabire prikladne objekte stažiranja u životopisu registracije i organizira praksu stažiranja.

Razdoblje stažiranja bilo je od rujna 2024. do svibnja 2025. godine.Specifično vrijeme stažiranja dogovori je škola i osobno.Stažisti moraju dovršiti rad u stažiranju koji zahtijeva škola.Nakon stažiranja, potvrda o stažiranju koju je izdala škola za stažiranje, a Cilj izvrsnog pripravnika škola je ocijenila kao zainteresirana osoba u zapošljavanju učitelja godine kako bi sudjelovala u ispitivanju zapošljavanja učitelja.

Pogledajte donju sliku za određena stažiranja (možete kliknuti pojačano)

Tekst/slika: Jiao Yu

Izvorni naslov: “298 pozicija!Yangpu obrazovni pripravnik slijedite -Up registracija stažiranja za pokretanje “”