Svjetska anti -doping agencija: još uvijek čvrsto podržava rezultate znanstvenih istraga kineskih plivača

Novinska agencija Xinhua, Montreal, Kanada, 21. travnja (reporter Lin Wei) Svjetska anti -doping agencija (WADA) ponovila je svoju poziciju 21., rekavši da je nakon pregleda dokumentarca o kineskim plivačima koji su objavili njemačka TV (ARD), WADA Još uvijek “čvrsto podržava” svoje znanstvene rezultate istrage i pravne odluke kineskih sportaša, a održat će konferenciju za novinare kako bi razjasnila povezane činjenice.
U izjavi koju je WADA izdao 21., WADA je primijetio da je ARD objavio povezani dokumentarni film.WADA -ino neovisno odjeljenje za obavještajne i istrage pratila je sve primljene optužbe, a ti navodi nisu potvrđeni nikakvim dokazima.
U izjavi se navodi da su svi znanstveni dokazi i inteligencija prikupljeni, ocijenjeni i testirani na temelju stručnjaka i stručnjaka koji su prikupljali, ocijenili i testirali stručnjaci za Quezine Pharmaceuticals. Istraga dopinga Centra koja se temelji na kineskim propisima o anti -dopingu kao rezultat toga, Svjetska federacija za plivanje također je prihvatila ovu poziciju.
Wada je najavila da će se konferencija za novinare održati ujutro 22. lokalnog vremena kako bi razjasnila povezane činjenice.Predsjednik Svjetske anti -doping agencije Banka i relevantni dužnosnici prisustvovat će konferenciji za novinare kako bi odgovorili na medija.
U siječnju 2021., u nacionalnoj hegemoniji okruga Zhengding, gradu Shijiazhuang, provinciji Hebei, kineskom anti -doping centru, izvršena je inspekcijom stimulansa.Rezultati su pokazali da su uzorci sportaša bili vrlo niske koncentracije Qumezine pozitivnih.Kineski anti -doping centar pokrenuo je u -depth i detaljno istraživanje iz svih aspekata svih aspekata, i u kombinaciji s relevantnim dokazima kao što su inspekcije stimulansa i testiranja kako bi se utvrdilo da sportaši koji su uključeni nisu namjerno koristili zabranjene tvari, a pozitivno nije Upotreba lijekova, prehrambenih proizvoda i drugih čimbenika uzrokovanih čimbenicima kao što su lijekovi, prehrambeni proizvodi itd. Tijekom konkurencije uzrokovana je hranom koja je kontaminirana vanomezinom kontaminiranim bez znanja.
WADA je u potpunosti preispitala slučaj, tvrdeći da se mogućnosti zagađenja ne mogu odbiti.Prema relevantnim propisima, kako bi se zaštitili legitimna prava i interesi sportaša, ne bavite se kršenjima stimulansa, a relevantne stranke nisu se žalile na slučaj, a rezultati postupanja s rezultatima nisu najavljeni.
Svjetska anti -doping agencija osnovana je 1999. godine.Njegov je glavni zadatak koordinirati i nadzirati globalne anti -doping poslove, formulirati antistimulusne propise i niz standarda, te voditi i standardizirati anti -doping rad na raznim mjestima.(nad)
Izvještaj/povratne informacije