2024. "Tečaj likvidne znanosti" sletio u Gansu Jiuquan

Izvorni naslov: 2024. “Tečaj migrafičkog znanosti” slijetanje u Jiuquan, Gansu
Reporter radnika dnevne china industrije.com Chehui
Dana 17. travnja, uoči devetog “China Aerospace Day -a”, popularne znanstvene aktivnosti koje je zajednički pokrenuo Kineski muzej znanosti i tehnologije, ušao je u Gansu i Hending ušao u propagandni obrazovni centar Ministarstva obrazovanja i Douyin -20124 “Tečaj moralnog znanstvenog tečaja” ” u ceremoniji pokretanja muzeja Jiuquan Science and Technology.Tema ovog događaja je “Slijedeći san o China Aerospace”, a pozvao je Shen Xingyun, prvu kapetanu zrakoplovne brigade Kineske vojske Aerospace, Zhang Jiantao, učitelj seoskih znanosti i tvorac Douyin High -Quality Popular Science Video Kreator@本 本 本 本 本 本,@、, 、, 、 、 、 、, itd., Uđite u osnovne i srednje škole Gansu Village, donoseći dječje zrakoplovne tečajeve za zabavu.
Od 17. do 24. godine, mnogi popularni znanstveni kapari iz Jiuquana i Linxia također će hodati sa stručnjacima i stručnjacima s desecima popularnih izložbi znanosti kako bi pohađali “klasu mobilnih znanosti” za studente seoskih seoskih učenika.Zhang Jiantao, učitelj znanstvenog tečaja iz grada Zhangguangmiao, okruga Guashi, grad Xinyang, provincija Henan, jedan je od predavača ovog predavača.Kroz Vibrato račun@通过 小 通过 通过 通过 通过, Zhang Jiantao objavio je više od 100 znanstvenih eksperimenata jedan za drugim i više puta je dodijeljen.Među njima je “Vodena raketa” jedan od njegovih liječnika.Ovaj put će donijeti “raketu vode” u srednju školu Linxia br. 3, dovodeći gotovo tisuću djece da osjete “lansiranje rakete” koje se može doći.
“Znate li kako astronauti peru zube na svemirskoj stanici?” duboko privučen.Shen Xingyun jedan je od glavnih formatora kineske zrakoplovne brigade, a cijeli je postupak odgovoran za odabir prve kineske serije astronauta.Kao prvi kapetan brigade astronauta, Yang Liwei, Nie Haisheng, Zhai Zhigang i drugi heroji zrakoplovstva koji su bili poznati djeci bili su strogo procjenjivanje i obuku upravljanja Shen Xingyun prije ulaska u svemir.Kombinirao je stvarno iskustvo sudjelovanja u treningu Aerospace Heroes -a i priče koja stoji iza lansiranja ranog Shenzhou serije Manned Space, čineći zrakoplovnu znanje o knjizi živopisne i zanimljive, a također je pustio malim obožavateljima zrakoplovstva da shvate da su astronauti ‘ Centrifugalni strojevi su trening s prekomjernom težinom, premještaju stolice sadržaj “obveznih tečajeva” astronauta kao što su trening vestibularne funkcije i izolacijski odjeljak obuka za uskraćivanje spavanja.
Nakon predavanja, Shenxingyun je također odveo djecu u izložbenu dvoranu Aerospace Technology of Jiuquan Science and Technology za posjete na terenu, lunarne automobile i druge zrakoplovne izložbe, neka djeca razumiju razvoj kineskog zrakoplovstva i osjećaju šarm svemirske industrije.U objašnjenju, Shen Xingyun je potaknuo djecu da “vole znanost, vole zrakoplovstvo, vole domovinu i postaju talenti izgradnje domovine u budućnosti”.
Uspješno pokretanje zrakoplovstva neodvojivo je od zaštite meteoroloških istraživača.Na tečaju “Moral Science” u Gansuu, Yu Yanan, osoblje Centra za meteorološku tehnološku službu Jiuquan Općinskog meteorološkog ureda, objasnilo je znanje o pokretanju zrakoplovstva djeci iz perspektive meteorološke.Popularne znanstvene lekcije Shen Xingyun i Yu Yanan emitirali su se na više računa na platformi Douyin. “
In addition,@除 除,@除 除,@@除 除 除 除 除 除 除 除 除 除 除 除 除, as well as the Chinese Antarctic scientific survey team and Professor Xiao Sa from Lanzhou University, will also follow the popular science Karavan, zajedno s tisućama učenika osnovnih i srednjih škola podučava i šalju sjeme znanosti u kampus u korijeni.U isto vrijeme, online, znanstveni eksperimenti na Douyinu postaju snažan dodatak znanstvenom obrazovanju.”Izvještaj o eksperimentalnim podacima znanosti o douyinu” 2023 “pokazuje da je od studenog 2023. godine bilo 4,73 milijuna znanstvenih eksperimenata povezanih s videozapisima o Douyinu, s ukupno 49,2 milijarde reprodukcije, a pohvalilo je 870 milijuna puta.Ovi su videozapisi akumulirali više od 16,29 milijuna minuta, što je ekvivalentno 362.000 klasa.
Navodi se da je većina škola u kojima se ulaze u “nastavu mobilnih znanosti” uglavnom ruralna područja s oskudnim znanstvenim resursima. Zanimljivi znanstveni tečajevi, odabrani videozapisi o popularnoj znanosti u platformi također će biti preneseni na platformu Service Service National Mobile Science Redoritalizay u obliku zbirke tema.
Projekt je sletio i u provincije Guangxi i Henan, a više od desetak škola je sudjelovalo, a oni ih popularno i pozdravljaju.”Današnje znanstvene aktivnosti natjeraju me da me ogleda, a poslušna boca me iznenadila. Gumene trake na planini čine me maštom. Čak je i let papirnatih ravnina prvobitno sakrio toliko znanstvenih misterija.” Učitelj Zhang Jiantao, koji je postao popularan u Douyinu, impresionirao ga je.
Izvor: Radnici dnevni klijent
Izvještaj/povratne informacije