Objavljena je prva serija znanstvenih rezultata detekcije sjevernog srednjeg vrha visoke radarske mreže

Shuaijun quan chu erga
Novinar je iz Nacionalnog svemirskog znanstvenog centra Kineske akademije znanosti saznao da je “Trinaesti petogodišnji plan” Nacionalna znanstvena i tehnološka infrastruktura “Zaklada za svemirsku nadzornu mrežu svemirskog okruženja” (faza II faza II), jednu od glavnih oprema glavne opreme u prvoj seriji rezultata znanstvenog otkrivanja objavljene su 20. svibnja.
Rezultati detekcije uključuju: Iz rezultata otkrivanja velike magnetske oluje 10. svibnja 2024., rezultati otkrivanja na 15. valu visokofrekventnog radara Longjing West, može se vidjeti da je na današnji dan uzrokovano prigušivanje kratkog vata Izbijanjem sunca koje je na ovaj dan trajalo oko 1 sat otkrivena je i velika količina ionizirajućeg sloja nepravilnog tijela malog sloja brzo se spušta.
Tijekom 10. svibnja 2024. rezultira detekcija na 15. valu radarskog radara Longjing West.
Podrazumijeva se da rezultati ovog znanstvenog otkrivanja ukazuju na to da je moja zemlja napravila nove proboje u tehnologiji i znanstvenim istraživanjima visokofrekventnog suhog raštrkanog radara.
Sjeverna Zhongwei visoka radarska mreža prva je visokofrekventna mreža za otkrivanje radara u mojoj zemlji, koju vodi Nacionalni centar za svemirske znanosti na Kineskoj akademiji znanosti.North Zhongwei Visoka radarska mreža sastoje se od 3 stanice i 6 visoke frekvencijske faze raspršivanja. Zapad. Ionizacijski sloj visoke ionizacije euroazijskog sektora.
Stanica Jilin Longjing
Panorama
Xinjiang Hejing Station Panorama
Radarska mreža visokih srednjih srednjih srednjih srednjih srednjih srednjih država arhitektonska će most koji povezuje područje Gephyplate i domaću mrežu nadzora u podne. Mreža (SuperDarn) kako bi se osigurala velika vremenska prognoza i upozorenje.
Značajan dijagram raspona otkrivanja radarske mreže visoke frekvencije na sjeveru
U skladu s drugom fazom projekta ZIWU “bočne konstrukcije, trčanja i izlaza”, sjeverni Zhongwei visoke radarske mreže završena je u listopadu 2023. godine i prošla je prihvaćanje procesa Kineske akademije znanosti. Nacionalno prihvaćanje, službeno će biti dodan u Međunarodnu mrežu Super bipolarne radarske mreže.
SuperDarn je međunarodna organizacija za suradnju koja se sastoji od više od 30 visokih frekvencija -raspršenog radara u više od deset zemalja širom svijeta.Članovi organizacije trenutno uključuju više od deset sveučilišta i znanstvenih istraživačkih jedinica iz Britanije, Sjedinjenih Država, Kanade, Japana, Kine, Francuske, Italije, Norveške, Australije, Južne Afrike i drugih zemalja.
Izvještaj/povratne informacije