Znanost medicinske znanosti ulazi u kampus i štiti rast "nulte udaljenosti"

U brzom životu, dječja pitanja fizičkog i mentalnog zdravlja privukla su veliku pažnju.Kako bi se promovirao sveobuhvatni razvoj dječjeg fizičkog i mentalnog zdravlja djece, ovaj semestar “nema mladog nakon nastave”, Poslani su Odbor za stranku Omladinskih liga i Centar za kliničko podučavanje i obuku bolnice Changhai i Sveučilišta za mornaričko vojno medicinsko druženje su poslani do kampusa i oni su narasli iz nulte udaljenosti.
Izgaranje opeklina treća je najveća slučajna šteta za djecu.Budući da je dječja koža osjetljiva, nakon što se opekline izgaraju, stupanj ozljede je često ozbiljniji od odraslih.
Hu Xiaoyan, zamjenik glavnog liječnika bolnice Changhai, dugi niz godina se bavio opekotinama i dijagnozom i liječenjem, a posebnu pažnju posvećuje dječjim opeklinama.Kako bi naučio djecu da se suoči s licem u lice, Hu Xiaoyan je napravila domaću zadaću. Djeca.”Pospajte sjeme znanosti u srcima djece, dajte im do znanja da je znanost bliska našim životima. Nadam se da će uvijek biti znatiželjni, željni učenja i preuzeti inicijativu za učenje.”
Mnogi ljudi mogu imati takav dojam: bakterije i virusi su loše stvari, daleko od njih.U stvari, kraljevstvo mikroorganizma uopće nije jednostavno.Ova nevidljiva “čudovišta” uobičajena su u svakodnevnom životu i često dolaze u kontakt.
Liječnici na Odjelu za ENT bolnice u Changhai vodili su studente kroz niz tečajeva kako bi znanstveno razumili bakterije i viruse, naučili promatrati život, identificirati dijalektiku, razviti dobre zdravstvene navike i uspostaviti znanstveni pogled na zdravlje.Zašto je važno oprati ruke?
Centar za nastavu i obuku Sveučilišta mornarice podučavao je studente kako ispravno provesti kardiopulmonalnu reanimaciju i ublažiti opstrukciju dišnih putova na način zabave, djeca mogu naučiti kako zaštititi svoj život i druge kako bi savladali osnovni osnovni vještine prve pomoći.
Digestivni sustav jedan je od najvećih fizioloških sustava ljudskog tijela, a ujedno je i drugi najveći imunološki sustav u ljudskom tijelu.Tečajevi koje je pokrenuo Odjel za gastroenterologiju u Kanghajskoj bolnici temelje se na “hrani”, koji prikazuju čarobno putovanje hrane u raznim probavnim organima i funkciji svakog organa znanosti.Rasporedite studente u serijama u serijama slušanja crijevnih zvukova kako bi produbili njihovo razumijevanje i pamćenje.
Novinar je saznao da će se ova medicinska znanja o znanju usredotočiti na razvoj Eksperimentalne osnovne škole Yangpu Biniang, osnovne škole Erlian i osnovne škole Xuchang Road, povezane s Normal Universityom u SHANGHAI. kada se suočavaju s hitnim slučajevima.
Cheng jiajia
Izvještaj/povratne informacije