Progoni zvijezde kao znanstvenici!Znanstvenici u križanju navode studente da zamisle buduću umjetnu inteligenciju

Ujutro 22. svibnja, “inteligentna budućnost” Ministarstva obrazovanja osnovne i srednje škole za obrazovanje o umjetnoj inteligenciji za izgradnju i znanost o popularizaciji popularizacije održana je u inozemnoj kineskoj srednjoj školi Guangdong.Ovaj je događaj prvi put da je baza za obrazovanje o umjetnoj inteligenciji i srednjoškolska škola za obrazovanje o umjetnoj inteligenciji prvi put odabrana kao 184 nacionalne osnovne i srednje škole za obrazovanje o umjetnom inteligenciji Ministarstva obrazovanja.

Događaj je domaćin inozemnih srednjih škola Guangdong, a organizirao ga je Zhongke Zhicheng (Guangzhou) Information Technology Co., Ltd. To je bio izvanredno na gotovo 300 nastavnika i učenika. Večer 25. svibnja.

Na početku seminara, direktor Huang Xiaoting, Ured za znanstveno istraživanje Ureda za obrazovanje u Guangzhouu, rekao je da su današnje aktivnosti u inozemstvu u inozemstvu u Guangdongu jedna od aktivnosti u tjednu znanosti i tehnoloških aktivnosti u Guangzhouu ove godine. Upotrijebite nacionalne, pokrajinske i općine za energično promicanje istočnog vjetra znanstvenog obrazovanja u novoj eri, dodatno ojačati znanstveno obrazovanje i inženjersko obrazovanje, njegovati mlade ljude koji su spremni posvetiti vlastita znanstvena istraživanja i dati doprinose visoko -Kvaliteta razvoj obrazovanja Guangzhou.Li Ziliang, predsjednik inozemne kineske srednje škole Guangdong, rekao je da će jačanje i promicanje izgradnje baze za obrazovanje umjetne inteligencije pomoći u kultiviranju nove generacije mladih s inovativnim i praktičnim sposobnostima. Modeli koji će nastojati pretvoriti našu školu u model inteligentnog obrazovanja.

Govori znanstvenika, prenesite duh znanosti

Jeon Yuhui, izvanredni profesor računalne škole, Tehnološkog sveučilišta Guangdong, diplomirao je na inozemnoj kineskoj srednjoj školi Guangdong, podijelio je svoje iskustvo znanstvenog istraživanja za svoje nastavnike i studente u alma mater.Kako očistiti izgubljene fotografije?Uveo je tehnologiju punog fokusa slike, kako obraditi leđa -To -Corring zamućene slike putem obrade nakon postavljanja, čineći zamagljeno područje jasnim.U procesu objašnjavanja načela sve tehnologije fokusiranja, Quan Yuhui je pametno koristio jednadžbu jedine -dollara kao metaforu za vođenje publike da riješi problem korak po korak.Osim toga, kako bi poboljšao učinak i učinkovitost, Quanyuhui je obučio model neuronske mreže na temelju metoda dubokog učenja kako bi model omogućio da implementira puni fokus same slike.Naravno, model također mora kontinuirano učiti i ažurirati “bazu znanja”.”Izazov se neće završiti. Trenutno smo testirani algoritmi & lsquo; Lazy & rsquo; i za ostale probleme s obradom slika, poput tresenja i zamućivanja, poboljšanja slike tamnog svjetla, podvodnih slika itd. Spomenuli ste.

Trenutno je robot s četiri stopala uobičajen na tržištu. određene mjere u određenoj mjeri.Profesor Huang Kai, direktor Instituta za umjetnu inteligenciju i bespilotne sustave Sveučilišta Sun Yat -Sen, razvio je visoko bionični miša.Kako bi ovaj robot napravio ne samo u izgledu, već i blizu stvarnih miševa u akciji, Huang Kai i njegov tim simulirali su sustav vožnje oblika i tetiva pravog miša, a posebno je dizajnirao meku i elastičnu kralježnicu. Ne samo da ga podržavaju kako bi podržao težinu robota, također se može fleksibilno protezati i saviti.Ovaj dizajn značajno poboljšava statičku stabilnost, brzinu hodanja i okretanje fleksibilnosti robota.Inovacija profesora Huang Kaia nije se zaustavila ovdje.Proširio je ovu bioničku tehnologiju na druge dijelove miša robota, poput mišje brade s funkcijom otkrivanja, ove inovacije pružile su novu perspektivu za dizajn i funkcionalnu realizaciju inteligentnih robota i povezana istraživanja o kontroli pokreta.

Li Shu, pridruženi istraživač s Instituta za morsko morsko more Južnog kineskog mora na Kineskoj akademiji znanosti, donio je dijeljenje kineske verzije “starijih osoba i more”. Zamjenik ravnatelja Morskog morskog instituta za južnokinesko more Kineske akademije znanosti.Iako se povukao već 2003. godine, Zhao Hunting još uvijek je inzistirao na znanstvenim istraživanjima. Vikendom nema odmora.San o znanstvenom izvještavanju zemlje podržava godine Zhao Huntinga koji se još uvijek bore na prvoj liniji, a njegov naporan rad nadahnjuje prisutne studente.

Cross -Combarder Dijalog, Umjetna inteligencija Pomažu u budućem obrazovanju

Nakon govora, Chen Lei, zamjenik ravnatelja u inozemstvu u inozemstvu Guangdong, i tri govornika, i Luo Shengtao, zamjenik direktora Muzeja za obrazovanje elektrifikacije u Guangzhouu, i Mai Jianwen, potpredsjednica inozemne kineske škole u Guangdongu, okružena “AI+ Obrazovanje “. Proširite raspravu o križanju.

Usredotočujući se na temu “koja je temeljna konkurentnost učenika srednjih škola u doba umjetne inteligencije”, Quanyuhui je predložio da je potrebno naučiti komunicirati i izražavati kako bi se bolje komunicirala s umjetnom inteligencijom.Huang Kai sugerirao je da studenti imaju znatiželju i sada nauče dobro znanje, što će biti osnova buduće tehnologije.Govoreći o tome kako umjetna inteligencija pomaže u razvoju budućeg obrazovanja, Luo Shengtao je spomenuo da umjetna inteligencija može osnažiti obrazovanje i učenje te koristiti tehnologiju umjetne inteligencije za ostvarivanje nastave integracije, izgradnju natjecanja u priključenju platformi, izgradnju baze i talenta za obuku.Odmah nakon što su studenti na mjestu aktivno pitali goste, kako ćemo se približiti umjetnoj inteligenciji za studente s teškim studijama?

Na kraju, predsjednik Chen Lei istaknuo je da su djeca iz inozemne srednje škole u inozemstvu također prakticirala “AI+obrazovanje” svojim stvarnim postupcima. Uređaj Chicks -a, neki su dijelili uređaj podsjetnika koji brzo nadzire cilj izvan automobila, kao i “gurmansko pametno oko”, “Uređaj za rano upozorenje na vratima” i Hellip;(Lei Jinping)