Od sada do 30. svibnja, istražujući misteriju prehrambene terapije, upravo u muzeju života u znanstvenom znanstvenom životu

S sve većom pažnjom javnosti o zdravom načinu života, kao svojevrsno zdravlje, dijetalna terapija postupno je ulazila u vid ljudi.Jeste li znatiželjni kako postići zdravstvene ciljeve svakodnevnom prehranom?Kako bi se popularizirale znanje o zdravlju hrane, Šangajska književnost tradicionalne kineske medicine i Ruijin Second Road Street Rad sa zdravim brendom Jin Xiaocao kako bi stvorio izložbu popularizacije javne dobrobiti na “Ruijin · Science Life Museum” na br. 124 Maoming South Road.

Ova je izložba podijeljena na tri područja -dodatna znanstvena područja od hrane, područja proljetne hrane i njege, te interaktivno iskustvo, pokazujući znanje o bogatom i raznolikom znanju javnosti o hrani i zdravstvenoj zaštiti.

Približavajući se “Ruijin · Muzeju znanstvenog života”, prije svega, riječ “hrana” i kabinet kineske medicine s jedne strane ulaza privukli su vid.Ovo je područje interaktivnog iskustva koje se stapa s susjedstvom.Ovaj tradicionalni ormar za kinesku medicinu nije samo uređen.

Ulazeći u izložbenu dvoranu, temeljna načela terapije hrane za kinesku medicinu, duga povijesna pozadina i prikladna metoda jedenja sastojaka prikazana su u području znanosti o znanosti o znanosti o dodavanju hrane.U proljeće su područja hrane i skrbništva puna suhe robe. , kukuruz i yam koji je pogodan za proljeće.Zajedno s živahnim objašnjenjima osoblja na -liste, posjetitelji mogu lako razumjeti znanstvenu konotaciju i praktične vještine kineske medicine.

Trenutno je na proljeće.Ova jela nisu samo bogata prehranom, već mogu učinkovito pomoći ljudima da uvjete svoje tijelo i prilagode se sezonskim promjenama.Kao jedan od organizatora ove izložbe, “Golden Cao” donio je niz hrane za kinesku medicinu i srodnih proizvoda koje su razvili posjetitelji.Na primjer, u izložbenoj dvorani, “velika formula” u kombinaciji s tradicionalnim formulama kineske medicine s tradicionalnom Gardenijom juhom i najnižim juhom, a nabrojala je male recepte za ublažavanje simptoma poput nelagode u grlu.

Popularna znanstvena izložba javne terapije za dobrobit nastavljat će se do 30. svibnja. Za stanovnike koji su zainteresirani za zdravlje zdravstvene zaštite, požurite i posjetite iskustvo.