"Znanstvena baza duhovnog obrazovanja" otkrila je 95. godišnjicu akademika Liu Geng, akademski simpozij je održan

Huasheng online 8. svibnja (svi medijski novinar Liu Yuebing) Danas je Institut za poljoprivredne resurse i planiranje poljoprivrednog okruga Kineske akademije poljoprivrednih znanosti održao “bazu znanstvenog obrazovanja” koju je predstavio na stanici za eksperimentaciju na crvenom zemljištu u Hengyangu (u nastavku se govori “Qiyang stanica”) na Kineskoj akademiji poljoprivrednih znanosti s 95. obljetnicom rođendana Liu Geng, Yang Zhenhai, sekretara stranke Grupe Kineske akademije poljoprivrednih znanosti, prisustvovala je i govorila.
Stanica Qiyang sagrađena je 1960. Nalazi se u selu Guanshanping, gradu Wenfu, gradu Wenfu, Qiyang Cityju. Terenske stanice.
Osnivač dugoročnog testa za praćenje pozicioniranja tla moje zemlje, Liu Ge, također je akademik.Stanica Qiyang, generacija tehnoloških radnika, nastavila je naporno raditi i postigla niz originalnih znanstvenih i tehnoloških dostignuća. “je promocija Ministarstva poljoprivrede i ruralnog ministarstva za promicanje jednog od tri duhova.2023. godine, stanica Qiyang odabrana je kao druga serija baza nacionalnih znanstvenika.
Yang Zhenhai je zatražio da kao poljoprivredni znanstveni i tehnološki radnik u novoj eri mora naučiti patriotski duh liu genga drugog akademika stranke i duha zemlje, kako bi prevladao poteškoće i služio duhu tri, ruralnih područja, i ruralna područja.Odlučno nosi misiju samopouzdanja poljoprivrednih znanosti i tehnologije kako bi dali novi i veći doprinos promicanju sveobuhvatne revitalizacije sela i ubrzanju izgradnje snažne poljoprivredne zemlje.
Izjava o odricanju odgovornosti: Izjava i prosudba Huasheng Online ostaju neutralna i ne daju izričito ili podrazumijevano jamstvo za točnost, pouzdanost ili integritet sadržanog sadržaja.Članak je samo autorovo osobno gledište i ne bi se trebalo koristiti kao osnova za ulaganje.Čitatelji bi trebali saznati više o svim povezanim rizicima ulaganja i preuzeti vlastite odgovornosti.Neke članke objavljuje internetski autor, a autorska prava je u vlasništvu autora.Autor je odgovoran za autentičnost i autorska prava članka i slika.Jednom kada se pokrene spor u autorskim pravima i pravi nositelj predlaže prigovore, Huasheng Online izbrisat će odgovarajući sadržaj u skladu s odgovarajućim zakonima i propisima.Odgovornost za povredu samostalno će podnijeti podnositelji mjesta.Ako imate bilo kakve prigovore na ovaj članak, obratite nam se 38160107#(#Promjena na@) qq.com.
Izvještaj/povratne informacije