Znanstveno sudjelovanje u cijelom narodu kako bi se pomoglo zaštiti biološke raznolikosti

Povodom “Međunarodni dan biološke raznolikosti 22. svibnja”, Ured za ekološku i okoliš Hangzhou Chun’an podružnica i Odbor za stranku okruga Chun’an i Društvo za ekološke znanosti okruga Chun’an i druge jedinice držali su “River Huihui Zhejiang CUI “Xianshan Botanic Garden” Znanstveno sudjelovanje cijelog naroda pomoći će u zaštiti biološke raznolikosti “Dan biološke raznolikosti i Xiaoman solarni pojmovi.
Tema ovogodišnjeg međunarodnog dana biološke raznolikosti je “biti dio plana”, koji ima za cilj mobilizirati sve sektore društva da igraju vlastite snage i zajednički promoviraju provedbu planova biološke raznolikosti.Kako bi se poboljšala svijest javnosti o zaštiti biološke raznolikosti, bolja briga za prirodu, i promovirala skladnu simbiozu ljudi i prirode, ova aktivnost biološke raznolikosti pozvala je grupu djece i metode registracije izvan mreže. Istraživanje bioloških misterija i poziva sve ljude da sudjeluju u zaštiti biološke raznolikosti.
Pod vodstvom botaničkog vrta Xianshan, svi su posjetili botanički vrt kako bi naučili koncept konstrukcije botaničkog vrta i malu priču o lokalnoj biljci.Nakon toga, aktivnosti sudjelovanja podijeljene su u dvije glavne skupine istražitelja ružičastih insekata i lokalnih slijepih kutija, koje je učitelj vodio radi izvršavanja relevantnih istražnih radnji.
Biološka raznolikost osnova je preživljavanja i razvoja ljudi, te utemeljenja krvi i korijena zajednice života Zemlje.Chunanovi bogati ekološki resursi pružaju naseljenju domovine mnogim stvorenjima.2023. godine okrug Chun’an objavio je i proveo strategiju zaštite i akcijskog plana okruga Chun’an biološka raznolikost (2023-2035) “u prvom planu biološke raznolikosti u Hangzhouu, koji je dodatno poboljšao razinu zaštite biološke raznolikosti.
“Nadam se da će sve više prijatelja zajedno sudjelovati, raditi zajedno na zaštiti biološke raznolikosti i postaviti solidan temelj za prekrasan model demonstracije kineske županije za graditelje i prirodu.” Ekološki i okolišni ured Hangzhou rekao je.
Izvještaj/povratne informacije