Prvi put u našim znanstvenicima znanstvenici su shvatili nenormalni broj fotona u abnormalnosti fotona

Prema novinskoj agenciji Xinhua, Peking, 6. svibnja (reporter Zhang Quan) Reporter saznao je na Kineskoj akademiji znanosti 6.: Akademik Pan Jianwei tim na Sveučilištu za znanost i tehnologiju Kine koristio je metodu kvantne simulacije “dno -Up” kvantne simulacije ” Da bi se postigao prvi međunarodni fotonski rezultat, kvantna abnormalna država Hall pruža novi put za učinkovito razvijanje više i novih istraživanja kvantnog materijala.Povezani rezultati objavljeni su u Međunarodnom akademskom časopisu “Science”.
Efekt dvorane odnosi se na učinak elektrona kada se struja stavi u materijal u magnetskom polju, a elektroni utječu na Lorentzovu silu. Učinak se široko koristi u polju elektromagnetskog senzora.Abnormalni efekt dvorane odnosi se na relevantne učinke uočene bez vanjskog magnetskog polja.Efekt kvantne dvorane je hodnik efekt verzije kvantne mehanike, koji je potrebno primijetiti u ekstremnim uvjetima niske temperature i jakih magnetskih polja.
“Efekt kvantne dvorane podijeljen je u cjelokupni efekt Quantic Hall -a i kvantitativni efekt kvantitativne dvorane, ovisno o različitim načinima interakcije između elektronike.” Zapleteno tijelo, što je važno da bude važna.
U ovom istraživanju, tim je koristio metodu “dno -Up” kako bi ostvario ne -linearnu interakciju između fotona na temelju neovisno razvijenog superprevoznog visokog -non -informiranog harmoničnog optičkog rezonancije, a u ovom sustavu je dalje konstruiran za izgradnju sustava. Ekvivalentno magnetsko polje koje djeluje na fotone je konstruiranje umjetnog standardnog polja, shvaćajući tako nenormalno stanje dvorane za kvantno -nivo, pružajući istraživačku platformu visoke kvalitete za povezana istraživanja u kvantnom polju, a očekuje se da će vam pomoći promovirati promicanje “Druga kvantna revolucija”.
“Daily ljudi” (07. svibnja 2024., 11. izdanje)
Izvještaj/povratne informacije