Druga konferencija za robotiku studenata provincije Heilongjiang održat će se u Qi Cityju u travnju sljedeće godine

Life Daily (Wang Lili) prije nekoliko dana novinar je naučio od provincijskog udruženja za robotiku da će se drugi pokret robotike na fakultetima u provinciji Heilongjiang održati u Qiqiharu, prekrasnom dvorcu Crane u travnju sljedeće godine.

A druga konferencija dolazi 9 projekata koji čekaju da pokažete svoje vještine

Trenutno je pokrajinsko odjeljenje za obrazovanje službeno izdalo “Obavijest o pokrajinskom odjelu za obrazovanje o održavanju druge konferencije o robotici studenata koledža u provinciji Heilongjiang”.Obavijest je navodi da je trenutni sportski sastanak na fakultetu bio domaćin pokrajinskog odjela za obrazovanje Heilongjiang, a organizirao ga je Nacionalni radni odbor za robotični savez u Sportskom savezu u Heilongjiangu, Udruženju robotike Heilongjiang, Sveučilište Qiqihar i ko -organizirao Klul za kulturu Koblon Heilongjiang Koblon Co, Ltd.Održavat će se od 25. do 26. travnja sljedeće godine na stadionu Sveučilišta Qiqihar.

Generalni preddiplomski i viši stručni fakulteti provincija mogu organizirati studente kako bi se registrirali za natjecanje prije 25. ožujka 2020. godine.

Natjecanje je trajalo dva dana, a ukupna utrka u zemlji robotike, natjecanje u Land Robot Dancem, konkurencija za robotsku prepreku, Air Robot Trick Queue, Simulacijski izazov za industrijski robot, natjecanje u robotskom plesu humanoida, serija Explorer Innovation, 3D Printing Creative Contest, borbe, borbe Robotski prsten turnir i ostala devet natjecanja.U usporedbi s prvom sesijom, dodan je projekt kreativne konkurencije 3D tiska.

Navodi se da je ovogodišnji pokret robota na fakultetu provincijski odjel za obrazovanje Heilongjiang kako bi se dodatno produbio duboka integracija i razvoj sportskog obrazovanja i tehnologije provincije, promovirao širenje i inovacije robotskih sportskih projekata i odlučio na temelju Uspješno domaćin prvog natjecanja.Kroz konkurenciju će se pojaviti provincijskim obrazovanjem i znanstvenim i tehnološkim dostignućima, znanstvena i tehnološka dostignuća provincije, a znanstveni i obrazovni resursi koledža i sveučilišta u provinciji koristit će se za poboljšanje Obrazovna znanstvena i kulturna razmjena između koledža i sveučilišta.

B

Sveučilište Qiqihar osvojilo je pravo

Podrazumijeva se da je 23. travnja 2018. prva konferencija o sportskoj konferenciji robota u provinciji Heilongjiang uspješno održana na Harbin University of Technology.Na prvoj konferenciji o pokretu robota studenata bilo je više od 140 timova koji su sudjelovali s više od 40 običnih preddiplomskih fakulteta i fakulteta i sveučilišta u provinciji, a oko 500 sportaša sudjelovalo je u konkurenciji od 9 glavnih natjecanja.

Prema relevantnoj osobi koja je zadužena za Udruženje robotike Heilongjiang, uspješno održavanje prvog natjecanja uspostavio je inovativnu platformu za obuku talenta i razmjenu za studente u provinciji, koja je imala dubok utjecaj na sveučilišta u provinciji. Izražavajući fazu znanstvenih i tehnoloških ideja i radnji, učinkovito je uzgajao svoje stvarne sposobnosti i sposobnosti suradnje tima, poboljšali svoju inovacijsku sposobnost i postavili važan temelj za glatko domaćin ove studentske igre.

S obzirom na to, sveučilišta u provinciji aktivno se prijavljuju za pravo na organiziranje druge konferencije. . Sveučilište Qiqihar u potpunosti je prepoznalo rad radnog odbora i relevantnih odjela pokrajinskog odjela za obrazovanje na temelju svog kompletnog jamstva za usluge, provedbe polja i požarne sigurnosti.

C

Provincijsko sveučilište

战 秣 秣 秣 Pripremite drugu konferenciju

Navodi se da je kao domaćin i organizator Sveučilište Qiqihar aktivno organizirao igrače koji su sudjelovali kako bi se pripremili za drugi sportni sastanak studenata. Robotska natjecanja, robotske prepreke. Lokalna natjecanja, osvajanje slave za školu i osvajanje slave za Qiqihar.

Povezane škole u Qiqiharu također su odgovorile pozitivno.Među njima je Qiqihar Institut of Engineering odabrao 40 sportaša koji su sudjelovali na prvoj konferenciji robotike za robotiku pokrajine Heilongjiang.Yang Zhonglin i Yu Zhuang s inženjerskog inženjerstva Qiqihar također su osvojili izvrsnu nagradu za instruktore na prvoj konferenciji o studentskom pokretu za robotiku u provincijskom fakultetu Heilongjiang.Trenutno je škola organizirala više od 100 učenika kako bi ulagala u obuku kako bi odabrala izvanredne studente od njih kako bi sudjelovali u natjecanju i nastojali postići bolje rezultate u drugom pokretu studentskog robotike u provinciji Heilongjiang.

Harbin Science and Technology strukovni fakultet osvojio je dobar rezultat Robot Horseball Championship na prvoj konferenciji za robotiku na Sveučilištu Heilongjiang, a učitelj škole Pan Shijun osvojio je izvrsnu nagradu za instruktore.Harbin Science and Technology strukovni fakultet obučava ove studente.

Trenutno, sveučilišta provincije aktivno ulažu u registraciju, udruživanje i intenzivnu obuku i nastoje postići dobre rezultate na konferenciji.

“Land Robot Polo” u prvom natjecanju

Qiqihar inženjerski školski trening drone

“Turnir u borbi za robot” u prvom natjecanju

“Robotske prepreke zemljišta” u prvom natjecanju

“3 D ispis” u prvom natjecanju

“Explorer Innovation Series 2” u prvom natjecanju 2 “”