Ping lopta ili boravak u olimpijskom badmintonu zbog političkih i komercijalnih razloga je još opasniji

Prije nekoliko dana, Wu Jingguo, član Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog odbora, otkrio je da se stolni tenis, badminton, moderna pet i taekwondo mogu navesti kao odabir se odabira za Olimpijske igre 2020. godine, koji je pobudio burne medijske rasprave.

U stvari, izjava Pinga -pong perja iz Olimpijskih igara nalik je i same Olimpijske igre, koje će se spomenuti svake četiri godine.To je zbog svake Olimpijske igre, a Međunarodni olimpijski odbor procijenit će svaki projekt natjecanja. izvađen je četiri godine, a projekt stolnog tenisa postepeno je postao “marginaliziran” zbog jedinstvene obitelji.

Jedinstvena ograničenja za neuspjeh reforme natjecateljskog sustava završila je

Svake olimpijske igre, dvije momčadi stolnog tenisa su velika zlatna kućanstva kineske delegacije.Veliko pakiranje na Olimpijskim igrama učinilo je da druge zemlje i regije ne mogu dugo pratiti Princa?Uostalom, naporan rad svakog sportaša je objesiti zlatnu medalju na prsa.

Naravno, fenomen jedinstvene obitelji odavno je vidio Međunarodni olimpijski odbor i zabrinut je.Predsjedavajući FIBA ​​-e sa federacijom stolnog tenisa također je pokušao niz reformskih metoda. u neuspjehu.U isto vrijeme, Međunarodna federacija badmintona nije bila u praznom hodu.Međutim, nakon svih napora, perja kineskog stolnog tenisa i dalje su hladno, a druge zemlje je i dalje teško kušati okus prvenstva u tri svjetska natjecanja.

Upravo je zbog tako velike pozadine da su, kada su dvostruki dvostruki dvostruki dvostruki incident napravili “lažni” incident na ženskim parovima u londonskom olimpijskim igrama, Međunarodni federacija badmintona napravila je veliku kaznu, to jest, nisu htjeli biti uhvaćeni od strane Međunarodnog olimpijskog odbora.

“Plan podizanja vuka” nije bio učinkovit za profesionalizaciju samo za razgovor

Cai Zhenhua, zamjenik direktora državne generalne uprave sporta, rekao je prije nekoliko godina da je, kada je stolni tenis dostigao vrlo opasan, ako nema protivnika, sama igra će izgubiti svoje postojanje.Kao odgovor na tako pasivnu situaciju, “plan podizanja vuka” Pinga -pong perja povećao je svoju snagu, ali inspekcijom konkurencije posljednjih godina, praksa liječenja standarda, a ne liječenja nije uspješna.Slanje trenera treneru u inozemstvo i pozivanje stranih igrača da treniraju u Kini.Ti “inozemni korpus”, koji su daleko od sela, postupno će se povući iz povijesne pozornice sa svojom dobi.S obzirom na sve veća ograničenja kvalifikacija uvezenih igrača u Međunarodnom olimpijskom odboru, također je teško imati bivše kineske igrače koji u budućnosti mogu vrištati s kineskim timom.

Stvaranje profesionalne lige poput NBA uvijek je bio cilj Centra za tablicu Yu u Kini. Ball, nastavio je formirati glavno tijelo lige.Slično tome, zbog nedostatka tržišnog pakiranja i tržišnih operacija, stupanj crvene vatre turneje ITTF i Međunarodne Grand Prix badminton daleko je manji od istog projektnog tenisa.Možda je samo hematopoetski funkcija kluba i pustili sportaši da izgube vlastiti profit i gubitak.

Tehnički projekt ne raspravlja o drugim zemljama “ne obraćaju pažnju”

U stvari, kineska momčad neće imati protivnike u smislu stolnog tenisa, postoji Valdnell, koji je igrao neke od nas, Liu Chengmin, koji je ugrabio muški prvak u Ateni Olimpijske igre; , Danska i Malezija nikada nisu nedostajala žestoka uloga, a sada Njemačka i Indija također imaju dobre rezultate.Pored gore navedenih zemalja, više zemalja ne brine o dobicima i gubicima projekata perja za stolni tenis.

Iz perspektive europskih i američkih zemalja, osnovni predmeti poput staza i terena, plivanja su temelj demonstracije i ljepote, te je kretanje ljudskih izazova.Pored toga, pokret nogometnog rowa ima ogroman utjecaj širom svijeta.Čak ni rodno mjesto stolnog tenisa, Britanija, vlada neće ulagati u projekt.Umjesto toga, Kina podržava razvoj nacionalne lopte snagom zemlje da osigura njegov prosperitet.

Politički razlozi ne mogu zanemariti Međunarodni olimpijski odbor da ostane iza

Nakon glasovanja o bejzbolskom i softball glasanju Međunarodnog olimpijskog odbora isključeno je iz Olimpijskih igara te godine, Associated Press je jednom istaknuo: “Europljani su zauzeli njihov dominantni položaj u Međunarodnom olimpijskom odboru i protjerali su dva tradicionalna sporta u Sjedinjene Države. “Ne može se poreći da Vijeće Sjedinjenih Država komentira emocionalne čimbenike, ali sport i politika uvijek su bili usko povezani.Stolni tenis i badminton postali su službeni olimpijski događaj 1988. i 1992. godine. Bivši je u velikoj mjeri ušao na Olimpijske igre iz Južne Koreje, domaćin Olimpijskih igara iz 1988. godine. U to se vrijeme koristio od badmintona.

Različite situacije pokazale su da je postavljanje olimpijskog projekta postalo važnu težinu igre jedinstvenog sportskog udruženja i Međunarodnog olimpijskog odbora. Međunarodnog olimpijskog odbora uvelike će oslabiti.Međutim, s obzirom na ogromno tržište stolnog tenisa u Kini, visoke su ocjene koje su uvijek bile visoke dovoljne da sponzor zaradi puno novca.Suprotno tome, čini se da je status badmintona opasniji. Olimpijske igre u Londonu.

Odgovor središta: Nebo se još nije srušilo, nemojte biti nervozni

Ocjene su visoke, ali u osnovi Kinezi gledaju

Mogu li se s Olimpijskim igrama ukloniti stolni tenis i badminton?Kad sam čuo da je ovaj incident, Liu Fengyan, direktor centra za stolni tenis, bio u finalu Super turnira Shenzhen Supervision World Badminton. Svaka olimpijska igara, nakon Olimpijskih igara, Međunarodni olimpijski odbor će procijeniti projekt.

“Nakon svake olimpijske igre, postojat će posebne tvrtke koje će rangirati velike predmete. Potrebno je sveobuhvatno razmotriti čimbenike kao što su ocjene, mjesta i broj udruga za članstvo. Rangiranje Olimpijskih igara zaista nije optimističan. Među 26 glavnih Predmeti, rangiranje stolnog tenisa i badmintona je oko 20. “Je li teško reći ovaj put, teško je reći. Predzadnje je prvo, vrlo je opasno, ali još nije na temelju njega, nema potrebe, nema potrebe biti nervozan. “

Liu Fengyan rekao je novinarima da su na Olimpijskim igrama u Londonu, ocjene stolnog tenisa i badmintona visoke, a stopa na -mjesta i sudjelovanje također su dobri. , što znači da stopa popularizacije projekta nije dovoljna, a u standardima bodovanja Međunarodnog olimpijskog odbora neće se zanemariti.

“Stolni tenis i badminton snažni su u geografskim, a ne toliko popularni kao golf i tenis, a oni su prosječni na svim kontinentima.” Broj država članica jednostavno se ubraja u ping -pong perje ne pati, a sudjeluju mnoge zemlje, ali sramota je “ne pati od udovice”. Još nezadovoljavajuće. Tajlandski i drugi jaki timovi.

“Sada možemo samo mirno čekati da se rezultat bori, ne možemo ga kontrolirati.”

Reporter ding xiaoya