Prva faza galerije "Baili" tijekom praznika u svibnju pokazala je Chengdu Pengzhou: postigao ukupni prihod od turizma od 594 milijuna juana

Mreža za financijsku investiciju (Reporter Peng Jiang Peng Xuan/Slika)Slušajte dolinu, uživajte u ružama s božurima, okusu hrane, iskustvu folklora bez heritacije … ovaj praznik “1. svibnja”, Galerija Baili “Baili” u prvoj fazi, Gallerija riba za hladnu vodu iz Longmena, Sportski park Panda Zizi, Hawozi Zizi, panda Zizi Novi formati konzumacije i drugi koji privlače veliki broj turističkih iskustava.”Vatrena snaga” tržišta kulturnog turizma je puna, popularnost je “puknula”, a popularnost je “rast”. Godinu -za -godišnje povećanje od 39,46%.Povećanje ukupnog prihoda od turizma i potrošnje po glavi stanovnika povećava se u rangiranju grada kako bi se postigao “dvostruki prvi”.

Chengduova “najljepša dolina rijeke”: Kamo god krenete je krajolik

Tijekom praznika, Pengzhou City preuzeo je temu “Galerija Baili više od stotinu milja”, u kombinaciji s turističkim resursima u cijeloj regiji, kako bi se puna igra za prednosti Chengduove “najljepše riječne doline” i planirao pokretanje pokretanja “Ti Shiyuan”, “Fun River”, “Istraživanje Gu Shua”, “Čitanje krajolika” “Xiang Peng School” 5 butičnih turističkih ruta.Usredotočujući se na 10 tematskih odjeljaka kao što su glazbena umjetnost, kulturne izložbe, romantično cvijeće i narodno iskustvo, temelji se na slikovitim mjestima kao što su The White Deer Music Tourism Scenic Area, Baoshan Tourist Scenic Area, Hawo Ancient Town i drugih scenskih spotova . “Odlazak u Baoshan, nagrađuje romantičnu ružu”, “Lexiang Peng School igrajući se s drevnim gradom” i ostalih 21 kulturnih i sportskih brigada.

“Izvor cvjetanja breskve” izvan svjetskog vrta: krajolik je naišao na sve iskustvo

“Ti Shiyuan · svirate Pengzhou · Xiang Peng School”, kada je održano udruženje svjetskog vrta Chengdu 2024. godine, Pengzhou, koji je bio otvoren i razvijen, aktivno su posjećivali sve stranke. . Učenici srednje škole St. Paulo u Francuskoj odlaze u Bailu kako bi izvršili istraživačke aktivnosti kako bi se pretvorili u “poljoprivrednik čaja” u -iskustvu u izvrsnoj kulturi u Kini.

U turističkom slikovitom području Baoshana nalazi se oko 29.000 turista, oko 19.600 turista s planine Danjing, oko 25.000 turista iz Guanqu -ovog močvarnog parka i oko 80.000 turista iz Haiwo Antient Town.Gotovo milijun turista došlo je u Pengzhou kako bi iskusio glazbu i umjetničku vitalnost galerije Baili, atmosferu pobjede Huahaija i šarm humanističkih i narodnih običaja.

Putovanje Peng Paija prepuno je snage: sve se očekuje iskustvo prihoda

Online, “Predgrijavanje” prije festivala, “Rasplack of Fire” na festivalu, “Zagrijavanje” nakon festivala “,” Kreativni grafički+kratki video+vijesti “Izvještaj o istom” cilju “, broj videozapisa medijskih tweeta Povećava se nova medijska “eksplozija”. “Grafika je na društvenim medijima kao što su WeChat i Xiaohongshu.Offline, model “ljudi iz javnosti” u Pengzhouu je u potpunosti otvoren.Putovanje Peng Paija postalo je eksplozija na mreži i izvan mreže.