Xinhua okruga Zijiang Srednja škola sveobuhvatno je pokrenula "novi projekt obrazovnog sustava Badde" "

Loudi News Network (dopisnik Luo Xianqiu) Nedavno je viša srednja škola okruga Xinhua aktivno reagirala na reformu Call of Education u novoj eri i u potpunosti pokrenula “Školski novi program obrazovnog sustava obrazovanja”. Tradicionalna kultura, vladavina zakona i socijalističke temeljne vrijednosti u svakodnevno obrazovanje i njeguje pismenost sveobuhvatnog razvoja morala, intelektualaca, fizičkog i rada učenika.

Podrazumijeva se da obrazovanje “Nove osam vrlina” uključuje osam aspekata osam aspekata “sinovske pobožnosti, poštovanje učitelja, učitelja, prijatelja, težnji, čežnje, gubitka zakona, pridržavanja zakona i prakticiranja” pravila učenika ” .Ovaj se obrazovni sustav fokusira na kombinaciju teorije i prakse. navike i dobre misli.

Srednja škola Zijiang provodila je znanstveno planiranje i točne strategije tijekom pokretanja “novog projekta osam njemačkih obrazovnih sustava”.Škola je osnovala vodeću grupu i izvršna skupina Obrazovne radne skupine obrazovnog rada predsjedavajućeg Peng Xiaohuija kao savjetnika i ravnatelja bi Zhengzhija kao vođu tima i osnovala novi istraživački centar za kineske studije Bado Zijiang kako bi se osigurala glatka implementacija obrazovnog sustava.Osim toga, škola je također formulirala tečajeve nastavnika i nastavnika u šestorici i šestokraka metode poučavanja, kako bi poboljšala sposobnost učitelja da razumiju i primjenjuju obrazovanje i primjenu “novih osam vrlina”.

Na ceremoniji pokretanja, Zhang Renjie, poseban stručnjak, detaljno je objasnio kako provesti obrazovnu politiku stranke, temeljne zadatke Lide Shushu i važnost socijalističkih graditelja i nasljednika koji su njegovali sveobuhvatni razvoj morala, intelektualnog, fizičkog i rad.

Peng Xiaohui rekao je da će škola promovirati “osam njemačkih” projekta obrazovnog sustava, nastaviti iskoristiti suštinu kineskih tradicionalnih “osam vrlina”, istražiti učinkovite načine i prodrijeti u tradicionalno obrazovanje kulture tijekom cijelog procesa rasta učenja.Naglasio je da to nije samo njegovanje moralnih kvaliteta učenika, već i da ih učine tradicionalnim učenikom vrline, praktičarom i komunikatorom i doprinose harmoniji i napretku društva.