Šareni obilazak šarmantnog šarma u Taiyuan Cityju objavio je turističku rutu "1. svibnja"

Moriqi Valley u Dashanu.(Sliku pruža Općinski ured za kulturni turizam)
Planine su zelene, slikovito, kasni prijelaz, strastvene guske … Dobar krajolik posvuda.Povodom praznika “1. svibnja”, općinski kulturni turistički ured pokrenuo je tematsku turističku rutu “Šarene i državne šarmantne turneje”, pozivajući turiste da uđu u Splendon Taiyuan, čitaju povijest, idite na ulice, gledajte izlazak sunca, Pozdravlja rashladno proljeće i pojuri.
Osjetite civilizirano putovanje
Muzej Jinshang -Shanxi muzej -Taiyuan Biblioteka -Shanxi Prirodni muzej
Sveobuhvatni sustav muzeja Jinshang pokazuje proces razvoja i slavne performanse Jin Shang -a.Turisti mogu u -ovisno o razumijevanju duha Jin poslovanja, poslovne mudrosti i društvenih doprinosa kroz dragocjene kulturne relikvije i informativne informacije, te osjetiti prosperitet i slavu godine.
Tema muzeja Shanxi prikazuje ljepotu Shanxija iz različitih kulturnih perspektiva.
Gradska knjižnica Taiyuan ima arhitektonski stil stila “Knjiga” i otvoreni izgled “Akademije”. građana. “
Muzej prirode Shanxi jedini je profesionalni muzej znanosti i tehnologije u provinciji koji popularizira mineralne resurse i znanstveno znanje o zemlji.
Upoznajte drevno gradsko putovanje
Ulica Zhonglou -fucheng Kulturni Dao -Jinyang Drevni gradski arheologija muzej -Taiyuan Guxian Town
Ulica Zhonglou nazvana je po zvoniku, a vatromet je jak.Green -gray Building korak po korak.Polovina starih imena Taiyuan Citya okupljena je ovdje.Dođite ovdje, kušajte posebnu hranu, kupite posebne suvenire i osjetite atmosferu Taiyuan Cityja.
Kroz veličanstvena i čudesna gradskih vrata, dođite u civilnu kulturu koja je infiltrirana s “Shanxi ukusom” i osjeća se intenzivnijim okusom stare dame.Započnite novim ulicama i uličicama kako biste se fotografirali, vozili u ulici i okusili novi šarm starog grada.
Rođen prije više od 2500 godina, drevni grad Jinyang bio je drevno gradsko mjesto s potpunim očuvanjem i bogatim kulturnim relikvijama.Arheološki muzej drevnog grada Jinyang širi sjajan izvedba povijesnog i kulturnog grada ispred turista.
U pet tisuća godina na ulici, jedan je grad promatrao Shanxija.Drevni grad Taiyuan nastavak je Wenmai -a iz drevnog grada Jinyang -a.
Midea u Taiyuanu
Yongzheng hram -yuquan Mountain City Suburban Park –taiyuan Botanički vrt -Jin Temple Park
U hramu Yongzheng, više od 8000 božura koji je zastupao Ming dinastija Peon “Zixiaxian” bila je velika pobjeda u Taiyuan Cityju.”Zixiaxian” cvjetni tip je jedna latica, cvjetovi su ogromni kao tanjur, a razdoblje cvatnje duže.Kad su se prvi otvorili, latice su bile mesnate i mirisne.Kad je u punom cvatu, lila je i miris je jači.U blizini kasne faze je pozitivna ljubičasta, pa se naziva “Zixiaxian”.
U šumskom parku Yuquan Mountain City, zrak je ispunjen mirisom cvijeća i biljaka.Cvjetovi trešnje su romantični i lijepi.Slušajući ptičje pjevanje na planinskim stazama s cvjetnim tamjanom i opuštajući se i odmarajući se u zabavnom području travnjaka i dječjeg zabavnog područja.
Taiyuan Botanički vrt je šareni, a miris mirisa cvijeća otkriva elegantan i plemenit temperament.
Park Jin Temple ima najviše raznolikosti i najveći vrt božura u našem gradu.
Sretni roditelj
Fenhe faza IV -Taiyuan Zoo -forest Park -taiyuan fangte
Peta rijeka Fen, daleke planine su poput Dai -a, a u blizini vode sadrži dim.Yanqiu Garden, s poezijom i poetičnim osjećajima, ovdje može u potpunosti osjetiti pjesničko i umjetničko značenje Fenhea.
Kad dođete u zoološki vrt Taiyuan, možete posjetiti prestižnog afričkog lava, kralja džungle, tigara tigra, hipokampusa koji žive u vodenoj vili i dugih majmuna i čimpanze … nestašne male životinje prodaju slatke i prodaju slatke i Koketish, pun prirode.
U šumskom parku uzgaja se šator jezera, kuša hranu i cijeni krajolik.Nestala djeca vole probuditi lijene makake u vrtu ptice.Krstarenje i izbočine ovdje donose beskonačnu sreću djeci.
Taiyuanfang ima šareni i šareni svjetlosni show, s svijetlim i romantičnim vatrometnim emisijama, s tematskim zabavnim projektima poput Cowherd Weaver i Nuwa, koji turistima donosi puna dječja i iznenađenja.
Pješačenje
Mountain Tianlong -Longshan -taishan -Hosiyama
Postoje opruge, špilje, hramove, špilje, okružene vrhom Dai i borova čempresa.Uspon do daleko, može se vidjeti cijeli grad Taiyuan.Jedinstveni “Neto crveni most” je vrhunac, baš kao što je zmaj koji lebdi u planinama.
Vegetacija Longshan Scenic Područja je bujna, prirodni krajolik je veličanstven, a humanističke krajobrazne zvijezde su raštrkane.Nakon penjanja, može se vidjeti iz daljine.
Planine su okružene planinama s tri strane, a Hram Longquan skriven je u sredini.Hodajući po struji vode, hodajući ispod stabla obloženog stabla, ugodno za oko.Uspon na vrh planine, možete previdjeti različite krajolike okruga Jinyuan i daleke planine i rijeke.
Planine u svibnju su mekane u proljeće, a zelena boja je poput tečanog blaga i hladnog zraka.Tijekom zore stajao je ispod Rawli tornja Rishana, a možete vidjeti uzbudljiv izlazak sunca.
Samo -rekreacijsko putovanje
Liujiabao -senqi Valley -tianyi vila -shop utvrda
Village Liujiabao, Xiaoadian okrug je rodni grad Wang Qiong, student dinastije Ming. Vrste domaćina i imaju čistu posebnu hranu.
Mori Rural je malo dvorište skriveno u planinama.Nakon što koristite guste čaj i lagane obroke, hodajte u planinama, dođite na jezero da biste neko vrijeme putovali, sjednite u mrežni crveni šator, tiho slušajte ptice, njuškajte miris i osjetite seoski ukus.
Okoliš u Tianyi vili Diancaata je elegantan, zasjenjen zelenim stablima i svježim zrakom.
Drevni dvorac poznato je povijesno i kulturno selo u Kini.Evo krajolika planina i rijeka, spokoj udaljenosti od užurbanosti grada i slobodnog vremena ruralnog pastoralnog života.
Novinar Jia Shangzhi Taiyuan Daily
Izvještaj/povratne informacije