Youlu Obrazovanje: Usredotočite se na digitalnu transformaciju i doprinose razvoju novih proizvodnih sila

  Nedavno je ubrzanje razvoja novih proizvodnih snaga postalo glavni prioritet, a snažna podrška i snažna pokretačka snaga nove produktivnosti za promicanje razvoja visoke kvalitete dodatno je istaknula.Kao kontinuirani izvor energije za nove produktivne snage, talenti visokog kvaliteta zahtijevaju različite vrste obrazovanja, poput strukovnog obrazovanja, kako bi se usredotočili na potrebe razvoja talenta, zajednički izgradili sustav za obuku talenta visoke kvalitete i ostvarili isti razvoj s industrijskim razvojem i Ista učestalost rezonancije.

  Kao vrsta obrazovanja koja izravno služi ekonomskim i društvenim razvojem, kako bi se prilagodila doba ere ubrzavanja razvoja produktivnosti nove kvalitete, strukovno obrazovanje mora duboko shvatiti bogatu konotaciju i praktične potrebe novog kvaliteta produktivne za novu kvalitetu. Obuka talenta zahtijeva skretanje na strateške talente i primijenjene talente.Talenti su potrebni da imaju različite kompozitne mogućnosti kao što su relevantne mogućnosti kvalitete, strukovne vještine, digitalno razmišljanje, inteligentne mogućnosti aplikacije i inovativno razmišljanje kako bi se osigurala podrška za podršku i inovacije za novu produktivnost.

  S obzirom na to, digitalne nadogradnje strukovnog obrazovanja, u istraživanju proizvodnje i obrazovanja, i uzgoj nastavnika postalo je glavno revolucionarno sredstvo za reagiranje na razvojne zahtjeve. Vrijednost misija.

  Dugo je Youlu Education aktivno preuzeo društvenu odgovornost i misiju, a punu igru ​​je dao prednosti iskustva u osposobljavanju strukovnog obrazovanja, učitelja snage i industrijskih resursa koji su se nakupljali dugi niz godina.

  Obuka talenata osnovna je podrška razvoju novih produktivnih snaga i važan resurs za znanstvene i tehnološke inovacije.Dok Youlu obrazovanje preuzima inicijativu za promjenu. Poboljšava obuku talenta u području novih industrija.

  U pogledu digitalnih nadogradnji, Youlu Education koristi vlastite prednosti istraživanja i razvoja kako bi kontinuirano proširilo scenarije digitalne aplikacije i implantiralo nove tehnologije, nove standarde, nove metode i metode nastave inovacija u poučavanju.Od mobilnih učionica do Omo Fusion Poučite, In -Depth integracija rezanja -Edge tehnologija kao što su Big Data i Tri -dimenzionalna tehnologija i nastavne veze pruža studentima inteligentnije i raznolikije iskustvo učenja.Istraživanje i razvoj sjećanja Flash kartice, riječi Brzi inspekcija, inteligentna banka pitanja i druge intelektualno pitanja ima za cilj učinkovito učenje i učenje, te se oslanjaju na inteligentne platforme za učenje kako bi se uskladile s uvjetima učenja učenika i pružali personalizirane usluge. Niska učinkovitost i težak napredak.

  Kao važan resurs za razvoj strukovnog obrazovanja, tim učitelja je ujedno i glavno tijelo prakse u poučavanju inovacija.Youlu Education uzima usluge nastave kao kamen temeljac i osnovao je tim s vlastitim učiteljima.Youlu Obrazovanje pruža višedimenzionalni mehanizam rasta za predavače. Kvalitetno podučavanje.

  Kako bi se zadovoljile potrebe talenata, Youlu Education se pridržava „sadržaja kralja, primjenu za glavni“ mehanizam obrazovanja i energično ulaže u izgradnju baza izvanmrežnih osposobljavanja, a internetska i izvanmrežna suradnja poboljšava razinu „znanja +Vrsta vještine ”složena razina treninga talenta.S jedne strane, tim za istraživanje i razvoj Youlu Education prati potrebe za obukom projekta i integrira scenarije poučavanja s tehnologijama kao što su trodimenzionalna, virtualna simulacija itd. I koristi prednosti snažne interakcije, snažne korelacije znanja točke znanja , a jaka intuicija. Praksa prakse kako bi pomogla u rješavanju praktičnih problema učenika.

  Da bi izgradili sustav samo -kultivacije visokog kvaliteta, razne vrste obrazovanja, srodne industrije i poduzeća trebaju zajedno raditi na izgradnji centra za talente i izgradnji inovativnog gorja.Posljednjih godina, Youlu Education je pažljivo posvetio razvoju različitih industrija i društvenih trendova, a aktivno proširuje razmjenu i suradnju s poduzećima, fakultetima i industrijskim organizacijama.