Tumačenje modne estetike Bailian Co., Ltd. i prvi novi proizvod koji je otišao na izložbu sastanka

  Hai Finance ·13. travnja (reporter Lin Shiwei pripravnik Ma Bojin) Od 13. do 18. travnja, Expo Expo Expo China International Consumer Products (u daljnjem tekstu Consumer Expo) održan je u Haikouu, Hainan.() () (600827) S temom “Swim Sumi”, oni dovode svoje modne kupce u Bálancingu na izložbu sastanka.

  Prema izvješćima, ovogodišnja potrošačka izložba, Bailian Stock Exchange okuplja više od 200 modnih predmeta iz gotovo 60 marki iz 14 zemalja.

  Na Bailian Stock Exchangeu, umjetnički uređaj u obliku vodenog vala privukao je mnoge publike da se zaustavi. Ovo je “Waves” -“vodena rima” koju su stvorili Bailian Co., Ltd. i javni umjetnik Lai Jiebin.Umjetnička instalacija vrlo je jedinstven dizajn vodenog vala s orijentalnim estetskim šarmom, koji sadrži duh hrabrosti Bailianinog poslovanja u komercijalnom oceanu i ne boji se izazova.

  Na ovoj sesiji, Bálancing iz trgovine kupaca Bailian Co., Ltd., temeljeno na inovativnoj praksi na području održivog mode, donijelo je niz ekološki prihvatljive odjeće izrađene od materijala koji se mogu reciklirati za materijale koji se mogu reciklirati.Potrošači također mogu komunicirati s 3D digitalnim holografskim odjeljkom kako bi otključali šarm digitalne mode.Među njima, Viròn, ekološki prihvatljiva marka cipela iz Pariza, Francuska, koristi ostatke i kukuruzne brade i druge biljke za podnošenje cipela. Papirne gume i plastične boce.Pored toga, Wang Feng Chen, kreativni direktor Feng Chen Wang -a i D.Desable, osobni brend mladog glumca Wang Hezheng -a, zajednički je predstavio zajedničku seriju.

  Pored toga, Bailian je pažljivo isplanirao područje kreativnog mirisnih prikaza na trenutnom izložbi.Na štandu su se okupile parfemi, aromaterapija i obitelj Qing dinastija iz više od 20 marki iz doma i inozemstva, uključujući Bdk-Hungarian Rose i Futchilitchi ficticy-fi-fi Litchi, koji je osvojio nagradu Zlatni GUI 2023. godine, i Matiere Premiere , koji je osvojio FIFI nagradu godišnju izvanrednu godinu parfema, -Chiro nakon Yue -a i uravnoteženi parfem i drugi proizvodi za parfeme koji su zajedno stvorili Bálancing i Scess Chance.

  ”Nadamo se da će potrošači dobiti dvostruko zadovoljstvo senzorskih i psiholoških u difuznom faktoru mirisa i pronaći popularnu riječ za izražavanje emocionalne rezonancije i odnosa prema životu.” Tvrtka je donijela tematski miris na međunarodnu platformu za razmjenu uvid u temelju se na trendovima emocionalne potrošnje.