Hipeperična domaćica dovršava 920 milijuna strateških krugova financiranja kako bi i dalje duboko obrađivala polje zdravstvenog upravljanja

8. svibnja, Shanghai Shantai Health Technology Co., Ltd. (u daljnjem tekstu: Medicinski menadžer Tai) najavio je završetak 920 milijuna juana u strateškim krugovima strateškog financiranja. Mitsui Sumitomo Sumitomo.

Više od 3 godine Tai Medical Butler uzeo je obiteljske liječnike kao ulaz, s medicinskim uslugama kao prijevoznik, i duboko uzgoj scenarija osiguranja kako bi zadovoljio potražnju korisnika za nadogradnjom zdravstvene potrošnje.Ovaj krug prikupljenih sredstava koristit će se za kontinuirano poliranje temeljnih sposobnosti, nadogradnju konotacije usluge obiteljskog liječnika, stvaranje prvog ulaza u zdravstvene usluge korisnika i postizanje preciznog podudaranja višestrukih medicinskih usluga.

U ovom krugu financiranja, Xu Jing, izvršni direktor Tai Medical Houseeke, rekao je: “U području medicinske skrbi za upravljanje i praktičnim područjima, domaćica TAI postigla je skok od početka do brzog razvoja, posebno sa zrelošću obitelji Medicinski sustav i ubrzanje integracije osiguravajućeg poslovanja.

Šangajsko međunarodno upravljanje imovinom izjavio je da je medicinsko zdravlje ključno područje međunarodnog upravljanja imovinom u Šangaju. Velika zdravstvena industrija.Kao platforma za medicinu i upravljanje medicinskim službama za kućnu medicinu, Tai Medical Butler se fokusira na inovativni razvoj “tehnologije+medicinsko zdravlje”, prikupite visokokvalitetne medicinske resurse, prodire u više nivo korisničkih scena, kontinuirano inoviraju i osnažuju osiguranje osiguranja industrija.Dugo ćemo biti optimistični u pogledu duboke integracije scena osiguranja i medicinskih usluga.

Mitsui Sumitomo rekao je da je Kina Taibao naš strateški partner gotovo dva desetljeća. i inovacija osiguranja doprinosi svijetu.

Kina Taibao rekao je da se posljednjih godina Kina Taibao pridržavala visokokvalitetnog razvoja, s kupcima kao Centrom, aktivno raspoređuju veliku zdravstvenu industriju, otvaraju “medicinu, medicinu i osiguranje” zatvorenu petlju i teže izgradnji Medicinski i zdravlje od trojice u upravljanju zdravljem, proizvodima osiguranja i medicinskim uslugama.Ovo je financiranje još jedna važna mjera za provedbu strategije “zdrave Kine”, nadograditi izgled zdravstvene industrije i poboljšati razinu “Taibao Services”.

Sequoia Kina rekla je da smo optimistični u vezi s sinergijom i mogućnostima rasta između osiguranja i medicinske skrbi, te zajednički ulagati i inkubirati “medicinskog batlera” s Kina Taibao.S jedne strane, tvrtka sudjeluje u poliranju inovativnih proizvoda za zdravstveno osiguranje.S druge strane, oslanjajući se na Sequoia kako bi se poboljšala u -depth nakon ulaganja nakon izgradnje organizacije i ekološke koordinacije investicijskog poduzeća, tvrtka je osnovala multi -profesionalni cross -background tim.Vjerujemo da će tvrtka na temelju sve raznovrsnijeg dioničara dodatno istražiti inovativni model povezivanja “medicinskog osiguranja” s kineskim karakteristikama.