Tri gong videa · Novi 360 ekstatični fizikalni terapeut | Pozdravite se od boli, povratite sportsko samopouzdanje

03:20
Tri GONG video · Nova 360 ev.
Izvorni naslov: oproštaj od boli, povratite samopouzdanje vježbanja
“Doista ne boli, želim se spustiti stepenicama da bih ga isprobao.”
Wu Hui iz Tajvana, Kina, služi kao fizikalni terapeut u Nanjingu, opslužujući posebne sportaše i bolesnike s klinikom u provinciji Jiangsu, a posvećen je pružanju usluga fizikalne terapije i sportske rehabilitacije.
Tijekom rada, Wu Hui upoznao je mnoge slučajeve koji su ga impresionirali.Judo igrač, glava na terenu na treningu, uzrokujući ozbiljne ozljede oko vrata i nije mogao podići ruke.Nakon inspekcije dr. Wua, otkrio je da je na vratu bio problem s neurološkim kanalima.
“Neke se predmete za praćenje mogu postići putem mobilnog videozapisa, a tu je i oprema za obuku koju je odredio nacionalni tim koji može objektivno procijeniti mišićnu snagu, sportsku izdržljivost i snagu pokreta sportaša kroz numeričku analizu kako bi se osigurala podrška podataka za proces rehabilitacije. “Kaže se da s razvojem tehnologije postoji mnogo projekata visokohnopih liječenja. Na primjer, nosivi uređaji također su učinkovit alat za praćenje pokreta. Praćenje kretanja kostiju i reakcije djelovanja može pomoći ozlijeđenim pacijentima da Brzo oporavite normalan način kretanja.
Osim fizičkog oporavka, psihološki čimbenici utječu i na performanse sportaša u igri.Bol i ozljeda prije će sportaši osjetiti da se pokret ne može učiniti u sljedećoj podsvijesti.Wu Huili rekao je da fizički terapeuti trebaju sportašima pružiti određenu psihološku podršku tijekom procesa oporavka kako bi im pomogli da vrate samopouzdanje i usuđuju se raditi u vježbanju.
“Sada se država zalaže za velike zdravstvene projekte. Veliko zdravlje nije ništa više od osobnog fizičkog kondicije i zdravih pokreta.” Pomoćni učinci. “
Izvor: Radnici dnevni klijent
Izvještaj/povratne informacije