Mogu li ljudi s dijabetesom jesti peciva na pari?Dijeljenje liječnika: Ako želite stabilizirati šećer u krvi, najbolje je jesti ove 4 vrste hrane

reference:

[1] Li Jianrong.

[2] Lin Lijuan, Li qiaoling.

[3] Lin Xia, Chen Shu Tian, ​​Wen Chenyuan. .Cnki.

Yang Ping je mesar.Ne gledajte ga kao lošeg društvenog osoblja.Međutim, svačiji će život naići na valove, a Yang Ping može dobiti dijabetes zbog nekih njegovih loših navika.

Od normalne večeri 5. veljače 2022. godine, Yang Ping osjećao se vrlo žeđom nakon što se vratio u štand.Supruga i on mislili su da je to posao svinjskih štandova previše zauzet,Previše je umorno, pa jedite više nego inače.

Ali njegovo nenormalno jedenje nije nestaloA težina je opadala, a ta je država trajala dva ili tri mjeseca bez privlačenja pažnje njega i njegove supruge.Sve dok se nije vratio u rodni grad da posjeti roditelje, majka je rekla zašto je imao toliko, ali još uvijek je bio tako mršavSuštinaNjegov volumen prehrane bio je dva ili tri puta više od oca, koji je uplašio njegovu majku.

Bio sam vrlo zabrinut što sam ga povukao u bolnicu na ispitivanje.Yang Ping rekao je s parom, “Oh, ne brinite, možda je posao svinjskog stajališta možda vrlo dobar, tako zauzet, tako da je vaš sin mršav.” Majka mu ne može reći da više pažnje posveti svom tijelu.

Ali kad se Yang Ping spremao vratiti natrag, odjednom zamućenje ispred njegaČak i ako na stvari pogledate unutar jednog metra, još uvijek ne možete jasno vidjeti.Ležeći na upravljaču polako, ne može se usporiti, a oči počinju malo boli.To je u redu.Srećom, majka Yang Pinga pronašla je na vrijeme da pošalje Yang Ping u bolnicu.

Liječnik je rekao da je Yang PingDijabetes uzrokovan zamagljenim vidom, veliko oštećenje šećera u krvi na mrežnici,dovesti doLezije dijabetičnih mrežnicaSuštinaI dosegao mu je slučajni šećer u krvi24mmol/L,Ako malo kasnije dođete u bolnicu, možete se pojavitiSimptomi trovanja keto kiselinom mogu biti opasni.

Jedna od akutnih komplikacija dijabetesa je trovanje keto kiselinomVisoki šećer u krvi uzrokuje da se tijelo ketona proizvodi.Glavni simptomi trovanja keto kiselinom su:Pijenje i poliurija simptomi mučnine, povraćanja i dijabetesa su pogoršaniOčito jeOdvijatiSimptomi, jaka trovanje kiselinom imat će simptome poput ispiranja, dubokog disanja, pa čak i dispneje.Nije pravovremeno liječenje može ugroziti život.

Šećer krvi Yang Pinga vrlo je visok, a visoki šećer u krvi i dalje oštećuje odgovarajuće ciljne organe u njegovom tijelu.Znanstveno ime dijabetesa u kineskoj medicini je:Glavni simptomi žedne bolesti su “tri više od jednog manje.“.Pijte više urina, više hrane i gubitka kilograma.Uglavnom zato što šećer u krvi od dijabetesa nije dobro kontroliran,Jedite previše, ali ga je metaboliziralo tijelo, a nije ga apsorbiralo, pa je jesti više i piti je tanki.

Sigurno ste pojeli previše pari, zovem te da jedete manje, samo ne slušajte!“Majka Yang Pinga nije se mogla suzdržati u klinici. Doktor je nakon slušanja odmahnula glavu”, “Dijabetes nisu uzrokovani parim peciva, a osobe s dijabetesom također mogu jesti peciva na pari.”

Uzrok bolesti dijabetesa je vrlo kompliciran.Prva rodbina nivoa odnosi se na: roditelje, djecu i braću i sestre istih roditelja.