"Iron Man" galop!2024. Chongqing Sanjiang Iron Man Tri otvorena natjecanja

21. travnja, 2024. Chongqing Sanjiang Iron Man tri otvorena natjecanja, a turnir tima tima Chongqing Iron Man u ekipnom momčadi u močvarnom parku Sanhe Lake jezero, jezero Sanhehu.Tema ovog događaja je “borba protiv Sanhe Lakea, Dream o Dream of New Rivers”. Xishishan Lishui.
Ovaj događaj domaćin je Sportskog ureda Chongqing i Narodna vlada okruga Pongjiang, čiji je domaćin odbora za razvoj kulture i turizma u okrugu arhitektura i Chongqing City City Outdoor Sports Centra za upravljanje sportovima, te tehničke smjernice za sportsku udrugu Iron Man Sports.Prema izvješćima, Three Iron Man je novi tip sportskog projekta koji su stvorila tri sporta koja imaju dugu povijest plivanja, bicikala i trčanja.Budući da konkurencija zahtijeva da sportaši dovrše tri projekta visokog intenziteta prirodnih voda plivanja, biciklizma i duge udaljenosti u redoslijedu, to je odličan test za fizičku kondiciju, brzinu i vještine sportaša.Zbog zdravog sunca, bliskosti prirode i izazivanja ovog projekta, konkurencijski proces je vrlo konkurentan i ukrasan.
U 8:30 na dan, dok je zvučao naredba, “Iron Man” krenuo je iz vode da se sa strašću probudi rano jutro okruga Arijiang.Izvršili su brzinu i strast u pjenušavim vodama, osjećajući toplinu ranog jutarnjeg sunca u močvarnom parku na biciklističkoj stazi i uživajući u svježem i hidratantnom baru od prirodne oaze kisika na pisti.Prekrasan krajolik parka močvarnih područja Sanhe Lake u okrugu Jianjiang također prikazuje prekrasan krajolik i duboku kulturnu baštinu parka svakom sportašu, govoreći rezultate brzog razvoja modernizacije ovdje.
Na kraju, u muškoj dobnoj skupini, Liu Haocheng, Ye Zhinan, on Liang, Chen Jie i Zhou Jiquan osvojili su svoje prvenstvo.Među muškom polu -skupinom, Xiong Binquan, Li Yong, Zhang Yu, Run Ruihua, a Xie Yunan je osvojio krunu svojih dobnih skupina.Liu Hong osvojio je prvaka muške grupe za trčanje, a Gu Chenxi je osvojio prvaka muške grupe.
U smislu ženske grupe, Duan Renwei je tijekom cijelog procesa uključivao žensko prvenstvo; osvojio je prvenstvo u ženskom turneji;
U grupi adolescenta, Wang Hongqin je osvojio muško prvenstvo i tinejdžer U15;
“Igrači na terenu su prošli sve, a publika izvan terena pljeskala je. Natjecatelji i građani uživali su u ovoj gozbi iz cijelog svijeta. Ovo je konkurencija za sudionike. To je dvoje davanje u prekrasnom krajoliku i krvavi sport.
Izvještaj/povratne informacije